Ντεμπούτο νίκης του Μ. Συντιχάκη στο πάγκο της Γόρτυς με κινήσεις “ματ” στην ανάπαυλα!

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Tοπικά News”.

Δεν είναι υπερβολή να πει κάποιος πως τη ‘’πηγαίνει’’ τη Γόρτυνα το γήπεδο του Αλμυρού! Δύο επισκέψεις, ισάριθμες νίκες, πρώτα κέρδισε 0-3 τις Κορφές, και το Σάββατο(12/1) επικράτησε με ‘’ανατροπή’’ 2-3 της Ροδιάς.

Έτσι, για τους μεσσαρίτες ξεκίνησαν ιδανικά, ο β’ γύρος, το νέο έτος, αλλά και ο… νέος προπονητής! Ντεμπούτο στο πάγκο για το Μανόλη Συντιχάκη μετά το ‘’διαζύγιο’’ με το Νικήτα Πατεράκη. Και μη ξεχνάει κανείς πως επέστρεψαν και στις νίκες.

Η Ροδιά τώρα προηγήθηκε δύο φορές με γκολ του Μπαρδάνη(7’,73’) αλλά αφού πρώτα είχε ισοφαρίσει στο α’ μέρος ο Ξηρουδάκης(30’ σε 1-1) ήρθαν οι 11δάτοι Ντόκο(75’) και Κωνσταντινομανολάκης(83’) να ανατρέψουν τη ροή του σκορ, και η Γόρτυνα να φτάσει στους 30 βαθμούς, και να διατηρείτε σε τροχιά ανόδου.

Στο 70’ υπήρξε τρίλεπτη διακοπή από το ρέφερι Μαθιουδάκη, εξαιτίας ορισμένων ‘’γαλλικών’’ από δυο-τρεις ‘’φιλάθλους’’ των φιλοξενούμενων.

Στη διακοπή σαν να πάτησε κάποιος κάνα… enter και με την επανέναρξη ήρθαν τρία γκολ!

Τέλος, η Γόρτυς πήρε και ‘’ρεβάνς’’ της ήττας στη πρεμιέρα από τη Ροδιά, αφού η ομάδα του Γιώργου Μπλεμένου είχε περάσει με 3-1 από τους Αγίους Δέκα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook