Έγιναν “ζημιές” στη 17η αγωνιστική της Α1 EΠΣΗ

Η 17η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας παίρνει το τίτλο ‘’της ζημιάς’’! Ζημιά για τις δύο ομάδες που βρίσκονται στα υψηλότερα βαθμολογικά σκαλοπάτια, εκείνες που από τότε που η θερμοκρασία ‘’βαρούσε’’ κάτι 40ρια δήλωναν ξεκάθαρα πώς θέλουν τίτλο και άνοδο.

Ζαρός και Αλμυρός δηλαδή. Όμως την αγωνιστική αυτή και οι δύο την “πάτησαν”. Και περισσότερο φυσικά ο Αλμυρός, που για τρίτο συνεχόμενο ματς μένει χωρίς νίκη. Και η “πρώτη” του Χατζησεβαστού συνοδεύτηκε με ήττα στην έδρα του ΟΦΑ.

Η Διαφορά όμως με το Ζαρό σταμάτησε στους… επτά πόντους. Γιατί την ίδια ώρα ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, έβλεπε τις Ασίτες να του ‘’κλέβουν’’ βαθμό στο φινάλε στην έδρα του.

Τώρα η μεταξύ τους διαφορά είναι στον -1 βαθμό για να μη χρειαστούν πλέι οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Φυσικά και ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα. Φυσικά και η αγωνιστική αυτή επαλήθευσε πως ‘’στραβοπατήματα’’ μπορούν να συμβούν ανά πάσα ώρα και στιγμή!

Έρχεται όμως και το μεταξύ τους δεύτερο ντέρμπι σε τρεις αγωνιστικές και καταλαβαίνεται τώρα, έτσι; Για να δούμε, που θα… δούμε πολλά άλλωστε!…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook