Έκοψαν τη πίτα τους στο Ποσειδώνα, τίμησαν και το παρελθόν τους

Το βράδυ του Σαββάτου(19/1) στις Πατέλες οι άνθρωποι του Ποσειδώνα έκοψαν τη πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, αλλά και τίμησαν ξανά το παρελθόν τους. Η εκδήλωση έγινε στο χώρο του καφενείου ‘’Γλυκύν βραστών’’ και δεν ήταν τυχαίο.

Όπως τόνισε και στην ομιλία του ο Οδυσσέας Χαιρέτης , που έχει διατελέσει για πολλά χρόνια παράγοντας, έγινε στο καφενείο του αείμνηστου Μανόλη Παγωμένου, στο ‘’σπίτι’’ του όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Παρών όλοι οι παίχτες, ο πρόεδρος Αλέξης Αλέκου(που του αξίζουν πολλά μπράβο γιατί έχει μπει μπροστά) ο γενικός αρχηγός Μανόλης Μπινιχάκης, οι… Χαλκιαδάκηδες Μπάμπης και Τίμος, οι προπονητές Βιτώρος, Χανιωτάκης, ανέφερα το Μπάμπη Χαλκιαδάκη πιο πριν.

Αλλά ας αφήσω τις ονομαστικές αναφορές, ήταν παρών όλη η ‘’οικογένεια’’ του ‘’Iστορικού’’! Απλά να προσθέσω, πως κατέφθασε και ο ιστορικός ηγέτης της ομάδας Πολύδωρος Μαρμαράς. Λοιπόν στις βραβεύσεις τώρα, τιμήθηκαν οι παλιοί παίχτες, Τάκης Πρωτογεράκης, και Νίκος Φινοκαλιώτης, όπου όμως δε μπορούσε να παραβρεθεί και τον έπαινο παρέλαβε ο ανιψιός του Καρκανάκης. Υπήρχε και μία σειρά λαχνών, έτσι για το καλό απλά της χρονιάς, αφού η εκδήλωση ήταν μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Και το δώρο αντιστοιχούσε σε μία επετειακή εμφάνιση του Ποσειδώνα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook