Διαμαρτυρία της Αναγέννησης για την αναβολή στο παιδικό,και η τοποθέτηση της ΕΠΣΗ

Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης στα Τοπικά News…

Μία ιστορία διαδραματίστηκε το πρωί του Σαββάτου(19/1) στο βοηθητικό γήπεδο του παγκρήτιου παιδικού τουρνουά της ΕΠΣΗ όπου αναβλήθηκε το προγραμματισμένο παιχνίδι για τις 10.00’ ανάμεσα στον Εργοτέλη και την Αναγέννηση. Είχε προηγηθεί άλλο παιχνίδι που έγινε κανονικά.

Ο πρόεδρος της Αναγέννησης Κώστας Τσερλεντάκης  προέβει στη παρακάτω δήλωση

“Με εντολή του υπεύθυνου γεωπόνου μας είπαν την ύστατη ώρα πως δε γίνεται να χρησιμοποιήσουμε το γήπεδο. Επειδή ήταν το φυσικό χορτάρι ταλαιπωρημένο λόγο της βροχής, αλλά και με το ματς που παίχθηκε νωρίτερα. Έπρεπε να μας το πουν έγκυρα, και όχι να ταλαιπωρηθούν άδικα τα παιδιά, οι γονείς, ο διαιτητής, ο γιατρός. Και γιατί να παιχθεί το πρώτο ματς και όχι και το δικό μας από τη στιγμή που ήμασταν ήδη εκεί. Δε θα έπρεπε να οριστεί καθόλου όμιλος στο συγκεκριμένο γήπεδο”

Η τοποθέτηση της ΕΠΣΗ
Ο υπεύθυνος του παιδικού τουρνουά Βαγγέλης Παπαγγελής, σχολίασε από τη πλευρά του: “Μου τηλεφώνησε στις 7.00 το πρωί ο κύριος Τσιράκος λέγοντας μου πως αν συνεχιστεί η βροχή θα υπήρχε πρόβλημα με το γήπεδο. Παίχθηκε το ματς των 9.00 αλλά ο αγωνιστικός χώρος επιβαρύνθηκε περισσότερο. Η πλευρά των υπευθύνων του γηπέδου ήταν ανένδοτοι, δεν ήθελαν να συνεχιστεί το πρόγραμμα των αγώνων. Παρά τις πιέσεις μου, δεν άλλαξε τίποτα, ενώ πήγα στο Παγκρήτιο εσπευσμένα ο ίδιος εκεί. Ενημέρωσα για τις εξελίξεις αυτές και τον πρόεδρο της Ένωσης, Νίκο Τζώρτζογλου. Ο αγωνιστικός χώρος, πράγματι είχε γίνει χάλια, και θεωρώ πως θα έμπαινε σε κίνδυνο και η σωματική ακαιρεότιτα των μικρών παιχτών”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook