Ντέρμπι με ‘’άρωμα’’ άλλων εποχών στα Καλέσα!

Στο φινάλε κρίθηκε το ντέρμπι κορυφής στα Καλέσα το Σάββατο(19/1) ανάμεσα στο Μαραθώνα και το Ραύκο.

Οι γηπεδούχοι με γκολ του Κατσουλάκη (89’) πήραν τη νίκη(2-1) και έφτασαν στους 38 βαθμούς και οδηγούν τη κούρσα του ομίλου τους. Παράλληλα κέρδιζαν σπίτι τους το δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι, ύστερα από την επικράτηση τους και της Παλιανής(1-0) τη περασμένη εβδομάδα. Το ντέρμπι θύμιζε άλλες εποχές των δύο ομάδων, που συναντιόταν στη μεγάλη κατηγορία, είτε Α1 λεγόταν αυτή, είτε απλά Α’! Στο πρώτο γύρο το αποτέλεσμα ήταν ‘’λευκό’’.

Ο Μαραθώνας διεύρυνε το αήττητο σερί του στις έντεκα αγωνιστικές, ενώ ο Ραύκος έχασε μετά από έξι νίκες.

Δσκαλάκης(36’ το 0-1),και Χ.Βολιτάκης (73’ το 1-1) ήταν οι άλλοι δύο σκόρερ του παιχνιδιού. Στην εντεκάδα των γηπεδούχων είχε επιστρέψει ο Βαθιανάκης, παίχτης βαρόμετρο.

Ενώ από την άλλη, ο παίχτης του Ραύκου Μουρτζάκης επέστρεψε στα Καλέσα ως φιλοξενούμενος, και αγωνίστηκε περνώντας ως αλλαγή απέναντι στη περυσινή του ομάδα. Επίσης και ο Μαυράκης για το Μαραθώνα μπαίνοντας ως αλλαγή έκανε τη πρώτη του εμφάνιση, πριν ξανά βγει από το ματς ελέω αλλαγής σχεδίου μετά την αποβολή του Κτιστάκη(64’).

Μιας και αναφέρθηκα στην αποβολή, ε, να σταθώ και σε εκείνη σε παίχτη του Ραύκου, του Σταματάκη(86’), Είχε… λογομαχία με τον Αναγνωστάκη, που είναι ‘’μάνα’’ να τινάζει στον αέρα ένα παιχνίδι ανά πάσα ώρα και στιγμή! Πήραν κίτρινη και οι δύο(μετά από υπόδειξη του πρώτου βοηθού προς το ρέφερι), αλλά για το Σταματάκη ήταν απλά η 2η! Και… έτριβαν τα χέρια τους στο Ποσειδώνα!

Όμως όπως είδα, και μου το έλεγε στη λήξη και ο κόουτς του Μαραθώνα ο Λιδάκης, δε φοβήθηκαν το ματς όταν έμειναν με δέκα, ρίσκαραν, συνέχισαν το ίδιο και ‘’γύρισαν’’ τελικά το σκορ.

Πλήγμα σίγουρα για τους νικητές και ο τραυματισμός του Πατραμάνη (15’) και η αναγκαστική του αλλαγή. Είδα και… κατασκόπους στα Καλέσα, από πλευράς Γόρτυς το Συντιχάκη, και από το Δία, το πρόεδρο Περιβολάρη, το ‘’κόκκινο’’ γενικό αρχηγό Χαβάκη, και φυσικά το κόουτς Σπανάκη. Και την επομένη ημέρα έπαιζαν μεταξύ τους στους Αγίους Δέκα!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook