Τίμησαν την ‘’πρώτη’’ τους ομάδα στη Τύλισο

Την πρώτη και ιδρυτική ομάδα του Α.Ο. Τυλίσσου βράβευσε η διοίκηση του συλλόγου στην χοροεσπερίδα που διοργάνωσε το βράδυ του Σαββάτου.

Η φράση ‘’να πηγαίνετε τα παιδιά σας στον αθλητισμό, εμείς τότε ήμασταν οι αλήτες, τα κακά παιδιά, και είδατε, δικαιωθήκαμε’’ την οποία εξέφρασε κατά τη βράβευση του ο παλαίμαχος παίχτης της Τυλίσου Βασίλης Λαμπάκης, κάλυψε απόλυτα την εκδήλωση της Τυλίσου το βράδυ του Σαββάτου(26/1) στη ταβέρνα Μούσσες στην Αμμουδάρα, όπου με την χοροεσπερίδα παράλληλα, τίμησαν την ιδρυθείσα ομάδα τους κατά το έτος 1979!

Πήραν έπαινο(κύπελλο) όσοι ήταν εφικτό να δώσουν παρών, αλλά πήραν και εκείνων που είχαν στείλει εκπροσώπους τους. Το κέφι ήταν μεγάλο, έγινε και λαχειοφόρος αγορά και ένας τυχερός έφυγε με ένα… ξυλοκοπτικό!

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα μου ανάφερε ο πρόεδρος της Τυλίσου Βασίλης Κουβίδης για τις νοοτροπίες των περασμένων εποχών.

Τότε στα πρώτα χρόνια που φτιάχτηκε η ομάδα τους, οι παίχτες ζητούσαν βοήθειες για τη δημιουργία γηπέδου, οι ηλικιωμένοι άνθρωποι τους έπαιρναν στο… κυνήγι!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook