Μαζί στους βαθμούς(2-2),μαζί και στα παράπονα για τη διαιτησία Αθλόπολις και Δωριέας

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Tοπικά News”.

Παιχνίδι χωρίς περιθώρια απωλειών ήταν και για τους δύο, αλλά τελικά Αθλόπολις και Δωριέας(2-2) μοιράστηκαν τους βαθμούς, συνεχίζουν χέρι-χέρι στο… χείλος του γκρεμού, αλλά έφυγαν εξίσου με αρκετά παράπονα από το γήπεδο για τη διαιτησία του Λιανδράκη.

Παράλληλα ομάδες που βρίσκονταν από πάνω τους, έτριβαν τα χέρια τους από ικανοποίηση για την ισοπαλία αυτή! Όσον αφορά τη γκρίνια για τη διαιτησία, χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ότι στο Αθλόπολις αμφισβητούσαν το πέναλτι υπέρ τους, που επέφερε και το τελικό 2-2 στο 91’!

Από δύο γκολ πέτυχαν Ρομπάκης για τους γηπεδούχους(14’,και 91’ με πέναλτι),και Ιούλι από το Δωριέα και τα δύο με πέναλτι(17’ και 76’).Μάλιστα στο πέναλτι του 76΄ υπέπεσε σε χέρι ο… Χεράκης!

Στο πάγκο του Δωριέα κάθισε για πρώτη φορά ο Μανόλης Φρουδάκης, στη συνολικά 3η φορά που έρχεται σε συνεργασία με τη συγκεκριμένη ομάδα.

Στο πρώτο γύρο το Αθλόπολις είχε περάσει με 2-4 από το Καστέλλι. Αρχηγοί ήταν οι Τσιγώνης (Αθλόπολις) και Εργαζάκης(Δωριέας).

Στα μέσα περίπου του β’ ημιχρόνου απομάκρυνε από το γήπεδο  το προπονητή του Αθλόπολις Πρωτογεράκη, συνεχίζοντας να δίνει οδηγίες ακριβώς επάνω από το πάγκο της ομάδας του, στη κερκίδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook