Με… αέρα νικητή(0-3) πέρασε ο Πήγασος από την έδρα του Αγίου Δημητρίου

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Tοπικά News”.

Πήρε τον αέρα τη Κυριακή(3/2) ο Πήγασος του Αγίου Δημητρίου, κερδίζοντας με 3-0 στα Καλέσα.

Βέβαια ο δυνατός αέρας που επικρατούσε ήταν από ένα ημίχρονο ‘’σύμμαχος’’ για κάθε ομάδα, αλλά συνολικά ήταν ‘’εχθρός’’ του παιχνιδιού. Και όπως παρατήρησε εύστοχα ο κόουτς των γηπεδούχων Γιώργος Ρεθυμνιωτάκης, ’’αν δε βάλουμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο θα τη ‘’πιούμε’’ στο δεύτερο!’’.

Το σχολίασε αυτό, γιατί στο α’ μέρος τα μποφόρ ευνοούσαν την ομάδα του. Και έπεσε μέσα ο… Εργοτελίτης προπονητοπαράγοντας!

Παράλληλα ο Πήγασος πήρε και άτυπη ρεβάνς για την ήττα του α’ γύρου, για εκείνο το 0-2 της ομάδας του Καβροχωρίου. Στο 32’ άχαστη φάση από τον Αντωνάκη για τους γηπεδούχους. Απάντησε με διπλή ευκαιρία ο Μπουμπάκης(33’) από πλευράς Πήγασου, σημαδεύοντας εκεί και το δοκάρι του Φωκά. Το 0-1 ήρθε στο 45’ από το Μανουσάκη(που χτύπησε και έφυγε με τραυματισμό). Στο 47’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι με το Πατραμάνη, και τα άλλα δυο γκολ πέτυχαν Μπουμπάκης(71’),και Τζιράκης(89’).

Ο Λειβαδίτης του Αγίου Δημητρίου έχει περάσει και από το Πήγασο, και φεύγοντας με αλλαγή, πήγε και χαιρέτισε τα μέλη του φιλοξενούμενου πάγκου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook