Ανατροπή στην ανατροπή, και ‘’διπλό’’ με Γκαραγκούνη η Γαρίπα

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Tοπικά News”.

Παλικαρίσια νίκη έκανε η Γαρίπα στην έδρα της Μινωικής(2-3) σε ένα παιχνίδι που είχε τέτοια εξέλιξη, που όπως το είδα εγώ τουλάχιστον, σε όποια ομάδα κι αν πήγαινε το τρίποντο, δε θα χαρακτηρίζονταν άδικο!

Με δύο ανατροπές στο σκορ, αλλά και μία αποχώρηση λόγο τραυματισμού, που επηρέασε την εξέλιξη. Α, και δύο δοκάρια από τον ίδιο παίχτη και με παρόμοιο τρόπο! Στο 8’ και 20’ ο Γεωργαλής για τη Μπάρτσα, με κεφαλιές, έστελνε τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Ρέππα.

Από την άλλη, η ομάδα του Στέλιου Γαρεφαλάκη, προηγήθηκε στο 36’ με ένα καλοζυγισμένο σουτ έξω από τη περιοχή του Χονδρογάννη. Όπως το είδα, με όλο το σεβασμό στο Καλομοίρη, αιφνιδιάστηκε, και με απέναντι του τον ήλιο, με ένα καπελάκι, ίσως να το είχε ‘’βγάλει’’ το σουτ. Στην εκπνοή του ημιχρόνου(45’) ο Βεργιανάκης έφερνε στα ίσα(1-1) το ματς.

Πάμε τώρα στην επανάληψη, όπου με το γνωστό του τρόπο ο Πατεράκης, μπήκε από δεξιά, και κάνει τη πρώτη ανατροπή του σκορ,2-1. Εδώ οι της Γαρίπας, ’’φώναξαν’’ για αντικανονική θέση του σκόρερ. Τρία λεπτά μετά(58’) φεύγει τραυματίας ο Καπελώνης. Η Μινωική νομίζω μετά ‘’πόναγε’’ στην αμυντική λειτουργία. Το ‘’εκμεταλλεύτηκαν’’ οι φιλοξενούμενοι και ο Γκαραγκούνης, όπου με δύο κοντρόλ εντός περιοχής, και ισάριθμα σουτ, στο 65’ και 71’ έκανε τη δεύτερη συνολικά ανατροπή του σκορ, και το τελικό 2-3 ήταν γεγονός.

Η Γαρίπα επέστρεψε στις νίκες, κάτι που αγνοούσε από τη πρεμιέρα του β’ γύρου όταν είχε επικρατήσει με 6-1 της Χερσονήσου. Από την άλλη, η ομάδα του Μανόλη Ντάγκινη έκανε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook