Αν και Νέοι (Ηροδότου) δε χαρίστηκαν στο… παλιό (Ανθεστίων)!

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Tοπικά News”.

Σε ένα γήπεδο που αδικεί και τις δύο ομάδες, λόγο των διαστάσεων του, στο ντέρμπι, μιας και οι δύο ομάδες και καλή συγκομιδή βαθμών έχουν αλλά και καλό πρόσωπο παρουσιάζουν, Νέοι Ηροδότου και Ανθεστίων (1-1) έφυγαν με έναν βαθμό από το ‘’Γ. Σκουρέλος’’.

Οι πιτσιρικάδες της Αλικαρνασσού διατηρήθηκαν στα ψηλά σκαλοπάτια, όμως για το ‘’χι’’ της ομάδας του Θραψανού ‘’τρίβει’’ τα χέρια του ο Διαγόρας και δόθηκε παράλληλα νέο ενδιαφέρον στην υπόθεση 2η θέση και για τους υπολοίπους ‘’μνηστήρες’’ της! Στο 24’ έκανε το 1-0 ο Κυπριωτάκης, και στο 53’ ισοφάρισε(1-1) ο Καλιακάκης.

Από το 73’ συνέχισε με δέκα ο Ανθεστίων λόγο αποβολής του Λουλακάκη. Οι γηπεδούχοι προέρχονταν από έξι σερί νίκες παραμένοντας όμως αήττητοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι αγνοούν την ήττα από την 6η αγωνιστική, χάνοντας με 2-1 από το Διαγόρα.

Τρεις παίχτες του Ανθεστίων έχουν φορέσει τη φανέλα του Ηροδότου, οι Τρουλάκης, Φωτόπουλος οι οποίοι έπαιξαν, και ο Δοργιομανολάκης που ήταν στο πάγκο.

Σε αυτό το ρεπορτάζ επέλεξα να μπει η φωτογραφία των Νέων Ηροδότου, θα φτιάξω και θα γίνει το ίδιο και με τη φωτογραφία του Ανθεστίωνα σε άλλο θέμα, όπως αυτός ξεκίνησε στο ντέρμπι της Αλικαρνασσού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook