Οι τοποθετήσεις Δία και Ποσειδώνα

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Tοπικά News”.

Θα έχετε ακούσει και θα έχετε ενημερωθεί για ορισμένα τραγελαφικά που συνέβησαν στο πρόσφατο παιχνίδι του Δία με το Ποσειδώνα στο γήπεδο της Μινωικής. Δεν ήμουν μπροστά το ξεκαθαρίζω.

Συνομίλησα με ανθρώπους των δύο ομάδων, αλλά και με αυτόπτες μάρτυρες όταν μία μέρα μετά βρέθηκα στο ίδιο γήπεδο. Η πλευρά του Ποσειδώνα ισχυρίζεται ότι οι δύο ‘’φίλαθλοι’’ που έκαναν τα τρελά σκηνικά δεν ήταν δικοί τους, δε τους αναγνωρίζουν ως φιλάθλους της ομάδας, γιατί όπως λένε δουλεύουν πάντα για να αποβάλλουν τα ταραχοποιά στοιχεία από τους ‘’κόλπους’’ της ομάδας.

Επίσης τονίζει η πλευρά του ΝΑΠΟ ότι δυστυχώς η πόρτα που επικοινωνεί με το γήπεδο μπροστά από το κιλικίο δεν ήταν κλειδωμένη, και για αυτό υπάρχουν ευθύνες. Ακόμα λένε γιατί όταν ήρθε η αστυνομία δε κατήγγειλαν το ‘’φίλαθλο’’ και να προβούν σε μηνύσεις, κάτι που έκαναν οι ίδιοι, υποδεικνύοντας ποιος είναι.

Από την άλλη τώρα, στο Δία κάνουν λόγο ότι υπάρχει ηθικός αυτουργός από στέλεχος του Ποσειδώνα για τα όσα εκτυλίχθησαν. Αποφάσισαν να μη κάνουν μηνύσεις γιατί όπως τόνισαν μόνο μπελάδες θα δημιουργούταν.

Και τέλος σχολίασαν στο Δία ότι και από τη πλευρά τους θα μπορούσαν να είχαν ‘’απαντήσει’’ στη βία με βία, αλλά επέλεξαν το δρόμο της ψυχραιμίας, αφού έτσι μόνο θα μπορούσε να μην υπάρξει συνέχεια στις ασχήμιες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook