Ιστορία βγαλμένη από το μακρινό 1987!

Η παρακάτω ιστορία είναι λίγο παλιά, γιατί έχουν περάσει κάμποσες ημέρες που μου τη διηγήθηκαν, αλλά ξέρετε τώρα, το καλό δε λήγει ποτέ!

Συγκεκριμένα τώρα, στο παιχνίδι της Τυλίσου με το Λίντο ο φίλος μου Νίκος Μαθιουδάκης, είπε μία ιστοριούλα σε εμένα και το τότε παρατηρητή αγώνα Θεόφιλο Ασλάνη. Στο μακρινό 1986-87,ο Νίκος έπαιζε τερματοφύλακας στη Τύλισο.

Σε ένα παιχνίδι με τον Αλμυρό εντός έδρας, το αποτέλεσμα διατηρείτε 0-0 μέχρι το… 90’! Πρόεδρος λέει είναι ο Μαματζάκης, ενώ ο Σταύρος Χαλκιαδάκης, ως κοινοτάρχης της Τυλίσου τότε, ζει με αγωνία και αυτός την εξέλιξη. Αποχωρεί λίγο πριν τη λήξη. Ακούει όμως φωνές των γηπεδούχων για ένα πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων.

Μετά το ‘’σύννεφο’’, ο κύριος Σταύρος κοντά στο αυτοκίνητο πλέον, ακούει… πανηγυρισμούς.

Όπως μου τονίζει πάντα ο Μαθιουδάκης, θεωρούσε πως είχε χαθεί το ματς για την ομάδα τους! Αμ δεν έγινε αυτό. Το πέναλτι το μπλόκαρε ο Νίκος, και με γρήγορο βολέ, οι συμπαίχτες του έκαναν το τελικό… 1-0!

Φαντάζεστε τώρα, εθνική εορτή στη Τύλισο! Ο Χαλκιαδάκης όμως έχει μείνει με την ιδέα πως έχασαν! Θυμάστε τι σας έγραψα πριν, έτσι;  Στο 1987,κινητά,ίντερνετ,λάπτοπ,και τα… σχετικά ήταν όνειρο του… ονείρου ακόμα!

Σε συνάντηση πιο βραδινή τυχαία που είχαν στο κατάστημα του προέδρου στο Ηράκλειο ο Χαλκιαδάκης με το Μαθιουδάκη, έμαθε τότε ο πρώτος ποιο ήταν τελικά το αποτέλεσμα στο χωριό του!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook