Συστάθηκε σε “σώμα” η νέα διοίκηση της Μινωικής

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Tοπικά News”.

Νέο Δ.Σ. έχει από το βράδυ της Κυριακής(17/2) η Μινωική, όπως υπήρχε στο πλάνο, μετά το παιχνίδι με το Κόρακα το νεοεκλεγείς συμβούλιο, συγκεντρώθηκε και συστάθηκε σε ‘’σώμα’’.

Νέος πρόεδρος είναι ο Γιάννης Αντωνάκος, και το υπόλοιπο σχήμα έχει ως εξής. Α’ αντιπρόεδρος ο Γιώργος Παναγιωτάκης, Β’ αντιπρόεδρος ο Νίκος Κανταλής, γραμματέας ο Λευτέρης Χατζηπαππάς, Α’ ταμίας ο Γιάννης Σερλιδάκης, Β’ ταμίας ο Κώστας Παρτάλης, γενικοί αρχηγοί είναι : Α’ ο Άρης Δουμάνης, Β’ ο Νίκος Διλβόης, και Γ’ ο Μιχάλης Παπαδάκης.

Τεχνικός διευθυντής στην ακαδημία ανέλαβε ο Κώστας Ρουμπάκης, και μαζί του είναι οι Γιώργος Παπουτσιδάκης, Κώστας Παρτάλης. Στις δημόσιες σχέσεις ανέλαβαν ως πρώτος ο Νίκος Τζανοκωστάκης, και ως δεύτερος ο Κώστας Ρουμπάκης. Έφορος γηπέδου είναι ο Τόλης Κασμιρλής, και τέλος στο κομμάτι σχεδιασμός του ρόστερ, τοποθετήθηκαν οι Νίκος Παναγιωτάκης και Νίκος Εμμανουήλ.

Στο τεχνικό κομμάτι εννοείτε πως δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό, στην ακαδημία συνεχίζει απερίσπαστος το έργο του ο Βλάχος, όπως και στη πρώτη ομάδα ο Ντάγκινης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook