Ο “χορός” του Ηρακλή Νιπιδιτού και οι απονομές του!

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Tοπικά News”.

Δεν είναι υπερβολικό αυτό που θα αναφέρω για το ‘’χορό’’ του Ηρακλή Νιπιδιτού που έγινε στις ‘’Αναδρομές’’ το βράδυ του Σαββάτου(16/2).

Η συντονισμένη προσπάθεια όλων των ανθρώπων της ομάδας, έφεραν πολύ κόσμο στις Αρχάνες! Έγινε μία εκδήλωση που με τη καλή έννοια μπορούν να τη ζηλέψουν κάποιες ομάδες παραπάνω κατηγοριών, χωρίς να είμαι σίγουρος αν τέτοιου είδους γεγονότα, μπορείς να τα ‘’μετράς’’ με τη κατηγορία που αγωνίζεται κάθε ομάδα.

Το κέφι ήταν μεγάλο, και το οικογενειακό κλίμα ήταν αυτό που δέσποζε σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Ο πρόεδρος Στέλιος Παπαδάκης έχει ήδη καταφέρει στη σύντομη θητεία του να κάνει πολλά πράγματα. Βγάζει τον Ηρακλή έξω από τα μέχρι τώρα ‘’τείχη’’ του. Πάντα από κοντά και ο ‘’αιώνιος’’ παράγοντας του ο Γιώργος Δαγκωνάκης, μεγάλη η προσφορά του, αφού για πολλά χρόνια σχεδόν όλα στηρίζονταν στις πλάτες του. Στη διάρκεια της εκδήλωσης, έγιναν μία σειρά από βραβεύσεις. Τιμήθηκε ο ‘’Γεωργούλης’’ του τοπικού, δηλαδή ο Δαγκωνάκης!

Τιμήθηκε ο πρώην πρόεδρος Μανόλης Φραγκάκης, τίμησαν και την Θεοδώρα Μάντζαρη, για πολλά χρόνια γραμματέα ς του συμβουλίου. Πλακέτες δόθηκαν στους τρεις φετινούς χορηγούς ,το Νίκο Τσαμπουράκη, την εταιρία ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε. αλλά και στον Μ.Α. Φραγκάκη.

Τέλος διπλώματα δόθηκαν τόσο σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και σε παλιούς παίχτες που έχουν φορέσει τη φανέλα του Ηρακλή Νιπιδιτού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook