Σα να έκανε… χατ τρικ ο Τζέρτζι στη νίκη (3-2) του Ηρακλή απέναντι στον ΟΦΑ

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Tοπικά News”.

Ο Τζέρτζι κράταγε το ρόπαλο του Ηρακλή και επέστρεψε στις νίκες η ομάδα του Καλυκάκη.

Ο νεοφερμένος παίχτης από την ΑΕΚ είχε συμμετοχή και στα τρία γκολ της επικράτησης! Από σέντρα του στο 7’ ο Τσαγκαράκης με κεφαλιά έκανε το 1-0,στο 36’ ο ίδιος ο Τζέρτζι σκοράρει από σέντρα του Ρουμελιώτη, και στο 52’ από κόρνερ του Τζέρτζι ο Αντωνακάκης με κοντινό σουτ πέτυχε το τρίτο γκολ(3-1). Ο ΟΦΑ είχε μειώσει σε 2-1 με τον Τσουπάκη(41’) και σε 3-2 στο 91’ με τον Μαζιτζή. Με 2η κίτρινη αποβλήθηκε ο Ρουμελιώτης(93’) για τον Ηρακλή Ηρακλείου.

Μεγαλύτερη φάση για τους φιλοξενούμενους στο 33’ όταν το σουτ του Μαζιτζή έβγαλε τη μπάλα πάνω στη γραμμή ο Τσαγκαράκης.

Οι παίχτες του Ηρακλή ‘’σπατάλησαν’’ αρκετές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα την απόκρουση του πέναλτι από το Παναούση(76’) του Ντόμπου. Κάτι που προβλημάτισε τους πάντες, με χαρακτηριστική εικόνα το πρόεδρο Κώστα Μαυρουδή αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με αρκετές απουσίες, όπως και με δύο ο Ηρακλής, των Ζουμή και Φασουλάκη. Και κάτι ακόμα, σίγουρα ήταν επηρεασμένοι οι παίχτες του Ηρακλή από τα δύο παιχνίδια κυπέλλου με το Γιούχτα τις δύο προηγούμενες Τετάρτες.

Ο Πλερωνάκης των γηπεδούχων περνώντας ως αλλαγή στην επανάληψη, επέστρεψε στη δράση μετά από σχεδόν δύο μήνες απουσίας λόγο τραυματισμού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook