Βιβλίο με την ιστορία του Hρακλειώτικου ποδοσφαίρου

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Tοπικά News”.

Κάτι πολύ ωραίο πάνε να δημιουργήσουν οι άνθρωποι της ΕΠΣΗ. Ποιο είναι αυτό; Ένα βιβλίο γεμάτο με την ιστορία του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου.

Θα είναι η πρώτη φορά που θα κυκλοφορήσει ένα τέτοιο εγχειρίδιο, και θα περιμένουμε όλοι να το πιάσουμε με αγωνία στα χέρια μας.

Εύκολο φυσικά δεν είναι, αλλά με τη προσπάθεια όλων που θα συμμετάσχουν στη δημιουργία του, είναι σίγουρο πως θα στεφθεί από επιτυχία. Θα υπάρχουν αφιερώματα σε όλες τις ομάδες, στους θεσμούς όλων αυτών των χρόνων, αλλά και πολλά άλλα θέματα.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Νίκος Τζώρτζογλου είναι ο επικεφαλής της ομάδας των ανθρώπων που θα δουλέψουν για το βιβλίο αυτό. Μαζί του οι παράγοντες Μανόλης Μαθιουδάκης και Παναγιώτης Φρυσούλης, ο Μανόλης Ζερβάκης, αλλά και ο δημοσιογράφος Σώτος Παιδάκης που μπορεί να έχει συνταξιοδοτηθεί αλλά το μεράκι και η αγάπη του για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό μένουν αναλλοίωτα .

Ήδη έγινε η πρώτη συνάντηση μεταξύ όλων των παραπάνω για να καθορίσουν την ύλη αλλά και ότι άλλο χρειάζεται, κάτι που θα επαναλαμβάνουν και άλλες φορές.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook