Αυτοκτονία και σώσιμο παρτίδας!

Ελάχιστα κράτησε η χαρά των Δειλινών για το προβάδισμα τους με 1-0 κόντρα στο ντέρμπι με τον ΕΓΟΗ το απόγευμα της Κυριακής(3/3) στο Γάζι.

Προηγήθηκαν με τον Πρατσινάκη στο 89’όλα έδειχναν πως είχαν κριθεί, αλλά ο Κορνελάκης είχε αντίθετη γνώμη!

Στο… 91΄αφού βγήκε σέντρα από αριστερά, η μπάλα έκανε μόνη της τη δουλειά της, υπέρ του ΕΓΟΗ φυσικά. Χτύπησε στο σώμα του σκόρερ, και απλά ‘’αναπαύθηκε’’ στο βάθος της εστίας του εμβρόντητου Κατσουλάκη.

Τα Δειλινά με την επιστροφή του Βαγγέλη Δαϊλάκη σε χρέη προπονητή, πάλεψαν, όπως και οι νικητές, όμως δεν απέφυγαν την ήττα.

Καθαρή αυτοκτονία; Ναι μπορεί, αλλά μήπως δε δείχνει και ότι ο ΕΓΟΗ παλεύει όλα τα ματς, ακόμα και μετά τη… λήξη τους! Μου τόνισε με παράπονο στο τέλος ο παράγοντας των Δειλινών Γιάννης Καπανταϊδάκης, ’’κατάλαβες τώρα γιατί θα πέσει η ομάδα;’’

Να προσθέσω και το εξής, μετά το γκολ που πέτυχε ο Πρατσινάκης, αποβλήθηκε με 2ηκίτρινη επειδή έβγαλε τη φανέλα του να πανηγυρίσει. Δύο δοκάρια είχαν τα Δειλινά με τους Γ. Καπανταϊδάκη(27’) και Πακιουφάκη(34’). Οπότε 0-0 μέχρι το παραένα, μπήκαν δύο γκολ, αλλά εν τέλει μοιράστηκαν τους βαθμούς και τις εντυπώσεις οι δύο πλευρές.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook