Άνθισε με… Λεμονιά!

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Tοπικά News”.

Με γεύση από… Λεμονιά είχε η επικράτηση του Αθλόπολις(2-1) απέναντι στη Φαιστό τη Κυριακή(10/3) στο Γάζι.

Ο νεαρός, φιλόδοξος, και εξελίξιμος Λεμονιάς έβαλε τη ‘’σφραγίδα’’ του, όταν με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ στο 86’ έστελνε τη μπάλα στα δίχτυα της αντιπάλου ομάδας. Κρίσιμο παιχνίδι και για τους δύο, όμως οι γηπεδούχοι με το τρίποντο έφτασαν στους 33 βαθμούς, κάνοντας ίσως και το ποιο καθοριστικό βήμα παραμονής.

Από την άλλη οι μεσσαρίτες, έμειναν στην επικίνδυνη περιοχή, και θα παλέψουν μέχρι το τέλος. Έχει να κερδίσει η Φαιστός από την 21η αγωνιστική, με το 2-4 στο Μεταξοχώρι, ενώ το Αθλόπολις διατηρείται αήττητο από το ξεκίνημα(16η) του β’ γύρου, όταν έχασαν στην έδρα της Ανάληψης(3-2).

Η μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού είναι… ανελέητη! Και για αυτό δεν είναι υπερβολή αν πει κάποιος ότι… δέκα ομάδες μάχονται για τον ίδιο σκοπό! Από στημένα ήρθαν τα πρώτα γκολ στο ημίχρονο, από φάουλ του Ρουμπάκη(30’) ο Πηρουνάκης(κεφαλιά) έκανε το 1-0, και ο Φραγκιαδάκης(45+) με σουτ-φάουλ(από μακριά) είχε ισοφαρίσει σε 1-1.

Ευθύνη στους τερματοφύλακες υπάρχει και στα δύο αυτά γκολ. Μου άρεσε που είδα ότι και η Φαιστός αποτελείται στο μεγαλύτερο της ποσοστό από νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Είναι το μεγαλύτερο κέρδος της, το άλλο είναι να δουν επιτέλους στους Βώρρους να έχει φτιαχτεί το γήπεδο τους! Οι φωνές του κόουτς του Αθλόπολις Σταύρου Πρωτογεράκη στην ανάπαυλα στα αποδυτήρια, ακούγονταν σε όλο το γήπεδο!

Από τη μια η μέτρια εικόνα των παιχτών του, και σίγουρα από την άλλη, ο τρόπος και ο χρόνος που ήρθε η ισοφάριση των αντιπάλων τους!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook