Με δύναμη (σαν Ελλάνιος) στα φτερά (ως Δαίδαλος)!

Ρε παιδιά τι νίκη ήταν αυτή του Ελλάνιου; Έβαλε φωτιά στη 2η κυρίως προνομιούχα θέση του Β1 ομίλου. Γιατί από τη μια στο Διαγόρα έτριβαν τα χέρια τους από ικανοποίηση για την ήττα του Ανθεστίων, και ξέφυγαν στο +4 στη κορυφή, αλλά εκεί που γίνεται ‘’σκοτωμός’’ τώρα είναι κάτω από τη κορυφή. Δικαιώνεται και ο […]

Ρε παιδιά τι νίκη ήταν αυτή του Ελλάνιου; Έβαλε φωτιά στη 2η κυρίως προνομιούχα θέση του Β1 ομίλου.

Γιατί από τη μια στο Διαγόρα έτριβαν τα χέρια τους από ικανοποίηση για την ήττα του Ανθεστίων, και ξέφυγαν στο +4 στη κορυφή, αλλά εκεί που γίνεται ‘’σκοτωμός’’ τώρα είναι κάτω από τη κορυφή.

Δικαιώνεται και ο κόουτς του Δαιδάλου ο Δημήτρης Χωματάς που έλεγε από τη πρώτη του στιγμή που κάθισε στο πάγκο πως η ελπίδα της ανόδου δεν είχε τελειώσει.

Σίγουρα βέβαια η ομάδα του Θραψανού συνεχίζει να κρατάει τη κατάσταση στα χέρια της.

Ήρθε και η ήττα της Ομόνοιας την ίδια ώρα και έδεσε το γλυκό. Και είχαμε και την αγωνιστική κόντρα των δύο… κουμπάρων προπονητών Χωματά και Ανωγειανάκη στη Βαγιά, η κουμπαριά βέβαια στο 90λέπτο πήγε… περίπατο!

Πολύ κόσμος βρέθηκε όπως έμαθα στη Βαγιά, με τους ανθρώπους του Διαγόρα να έχουν κάνει… απόβαση στη κερκίδα! Έτρεξαν πολλοί να χλευάσουν το Ζανελάρη για τον τρόπο που εκτέλεσε το πέναλτι, και που αστόχησε τελικά.

Δεν μπαίνω δικηγόρος του, αλλά μήπως να σταματήσουν να ‘’τρώγονται’’ όλοι με το Ζανελάρη;

Έτσι σκέφτηκε, έτσι το έκανε το πέναλτι, Γιάννη την επόμενη φορά, πριν σταθείς στην άσπρη βούλα, κάνε μια γύρα στη κερκίδα και συγκέντρωσε απόψεις για το πώς θα το κάνεις…. το πέναλτι!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook