Η λατρεία στο πρόσωπο του προέδρου τους Γιώργου Μαγκουσάκη!

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Tοπικά News”.

Αυτό θα πει καλοί γείτονες, Ραύκος και… Κεραυνός Πενταμοδίου έδειξαν να συνεργάζονται αλλά και να αλληλοβοηθιούνται άριστα!

Καλά δεν είναι έτσι ακριβώς, αλλά το σίγουρο είναι ότι θέλοντας να πετύχει το σκοπό του το Πενταμόδι, έδωσε μεγάλο χέρι βοηθείας στο γείτονα του να ‘’κλειδώσει’’ σχεδόν τη 2η προνομιούχα θέση στο Β2 όμιλο.

Την ίδια ώρα που ο Ραύκος κέρδιζε 5-1 τη Ροδιά στα Καλέσα, ο Κεραυνός υποχρέωνε σε ήττα τη Γόρτυνα και η διαφορά των δύο(Ραύκου και Γόρτυς) εκτοξεύονταν στους επτά πόντους.

Ο Κεραυνός ήθελε τη νίκη, αφού σε διαφορετική περίπτωση ο κίνδυνος να μπει σε περιπέτειες θα ήταν από κάθε άλλη φορά ποιο ορατός. Η Ροδιά σαφώς και έπαιξε για τη ‘’τιμή’’ της, αλλά δε μπόρεσε να κάνει ‘’ζημιά’’ στο Ραύκο.

Το παιχνίδι παίχτηκε στα Καλέσα, γιατί την ίδια ώρα στο Γάζι, έπαιζαν τα Δειλινά με τη Θέρισο. Ο Ραύκος πήγε δεύτερη φορά φέτος στα Καλέσα, τη προηγούμενη απέναντι στο Μαραθώνα, είχε ηττηθεί με 2-1,τώρα έφυγε νικητής!

Ο Μονεμβασιώτης(86’) πέτυχε το γκολ(1-5) της τιμής για τους γηπεδούχους. Χαρακτηριστικό των πέντε τερμάτων των νικητών; Ότι προήλθαν τα πρώτα τέσσερα από στημένες φάσεις!

Από φάουλ του Δασκαλάκη(16’) το 0-1,μετά από φάουλ του Βαφειάδη(31’) το 0-2 πέτυχε ο Αριανούτσος, με πέναλτι πάλι ο Δασκαλάκης(45’) έφερε το 0-3,από εκτέλεση πλαγίου άουτ του Σταματάκη(47’) πέτυχε με αυτογκόλ ο Λεβεντάκης το 0-4,και απλά με χατ τρικ ο Δασκαλάκης(77’) διαμόρφωσε το(προσωρινό) 0-5.

Δεν είναι τυχαίο βέβαια,πως άπαντες στο Ραύκο αγαπάνε υπερβολικά το πρόεδρο τους Γιώργο Μαγκουσάκη,και θέλεουν να τον βλέπουν πάντα να είναι χαρούμενος. Και βασική προϋπόθεση φυσικά είναι να κερδίζει η ομάδα!

Έτσι στα Καλέσα,του αφιέρωσαν τη νίκη που ισοδυναμεί με σχεδόν σίγουρη επιστροφή στην Α2 κατηγορία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook