Η συμβολή του Ν. Τζώρτζογλου στην ΕΠΣΗ και οι ρυθμίσεις των χρεών των σωματείων

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Tοπικά News”.

Δεν αποτελεί ίσως και πολύ μυστικό, όμως ήρθαν τα λόγια του Μανόλη Μαθιουδάκη στο ‘’παλμό του τοπικού’’ στον Αthletic Radio για να το επιβεβαιώσουν απλά.

Όπως τόνισε λόγο της οικονομικής κατάστασης, η ΕΠΣΗ έχει στηριχθεί πολλές φορές οικονομικά από τον ίδιο το πρόεδρο της το Νίκο Τζώρτζογλου.

Έχει κλείσει η ‘’κάνουλα’’ εδώ και χρόνια για τα ταμεία της Ένωσης από τους… αρμόδιους(;) και το κράτος(;) και για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, που σημαίνει συγκεκριμένα για ΕΠΣΗ και σωματεία, μιας και αναφέρομαι για αυτά στο συγκεκριμένο άρθρο.

Ένα άλλο θέμα που έμαθα και το γνωρίζουν πλέον οι παράγοντες, είναι ότι η ΕΠΣΗ έχει έρθει σε συνεργασία με τα σωματεία, και έχουν ρυθμιστεί σε δώσεις τα χρωστούμενα τους προς την Ένωση που αφορούν τα χρηματικά πρόστιμα από κόκκινες κάρτες, και ποινές γενικότερα.

‘Ένα ακόμα που ίσως για ευνόητους λόγους ο… Ομπάμα μας δεν θα ήθελε να γίνει ευρεία γνωστό, αλλά να έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα μόνο, είναι ότι έχει συζητηθεί με την πειθαρχική επιτροπή, στις ποινές προς τα σωματεία, να μπαίνουν τα ελάχιστα χρηματικά πρόστιμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook