Πήγαν όλα στον… αέρα!

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Tοπικά News”.

Το ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες που έχουν το έντονο στοιχείο της υποδομής δυστυχώς όπως και όλα τα άλλα παιχνίδια του Σαββάτου(7/4) έγινε κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες λόγο των δυνατών ανέμων.

Η μπάλα με δυσκολία σταματούσε, αυτό δε στάθηκε εμπόδιο, και νομίζω καλά έκανε, στο ρέφερι Βισκαδούρο να παιχτεί το παιχνίδι. Με την ήττα(1-2) του αυτή το Αθλόπολις συνεχίζει να ζει με την αγωνία της παραμονής.

Αφού λόγο του μεγάλου αριθμού αυτών που θα υποβιβαστούν δεν απέχει και μακριά από την κόκκινη γραμμή.

Οι νικητές απλά συνέχισαν το νικηφόρο σερί, μετά από το 1-0 στο Καστέλι(20η αγωνιστική) μετράνε την 7η σερί νίκη, κάνοντας ένα ακόμα βήμα επιστροφής στη μεγάλη κατηγορία. Και βάζω ακόμα και το στοιχείο του γοήτρου μεταξύ των ομάδων αυτών, πάντως διέκρινα καλό κλίμα μεταξύ των ανθρώπων των δύο ομάδων, και αυτό μου άρεσε πολύ. Για το 90λέπτο τώρα να γράψω κάποια πράγματα.

Στο πρώτο μέρος, ο καταστροφικός αέρας ευνοούσε το Αθλόπολις. Όμως με μέτρια εικόνα δε τον εκμεταλλεύθηκε στο μέγιστο βαθμό. Έκανε το 1-0 με το Νίκο Μεταξάκη(4’) και είχε και δύο φάσεις για γκολ με τους Ρομπάκη(25’) και τον σκόρερ στο 27’. Ο Δακανάλης(τερματοφύλακας του Λίντο) επίσης με την εμπειρία του, κάποιες ακόμα μικρό ευκαιρίες τις καθάρισε αν και δυσκολεύονταν με τον αέρα και αυτός.

Το Λίντο στην επανάληψη ούτε και αυτό κατάφερε ιδιαίτερα να ‘’συμμαχήσει’’ με τον αέρα! Είχε όμως ουσία, και επίσης το δικαίωσε ο… νόμος του ποδοσφαίρου! Οι γηπεδούχοι προφανώς με συστάσεις του πολύ καλού προπονητή τους Σταύρου Πρωτογεράκη, ήξεραν πώς να παίξουν με κόντρα πλέον τον άνεμο.

Πολλοί καλύτεροι, με ευκαιρίες και ένα ακυρωθέν (αλλά με υψωμένο έγκυρα το σημαιάκι ο Καρατζάς) γκολ του Ν. Μεταξάκη, που διαμαρτυρήθηκαν έντονα. Ακόμα με λάθη στην αμυντική λειτουργία και δεν ήταν έτσι δύσκολο να έρθουν τα δύο γκολ από Βαβουρανάκη(63’) και Μαθιουδάκη(85’).

Ο πρώτος ήταν και ‘’χρυσή’’ αλλαγή, αφού πέρασε στο 59’ και σκόραρε τέσσερα λεπτά μετά. Είναι ο γιός του παράγοντα της ΕΠΣΗ του Χάρη Βαβουρανάκη. Δοκάρι για τους νικητές είχε ο Φωτάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook