Η ιστορία του… Τότου στις Ασίτες

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Tοπικά News”.

Τι φινάλε κι αυτό στις Ασίτες; Μπαίνει ως αλλαγή στο 90’ ο Τότος για τον Εθνικό, προλαβαίνει να ‘’ανάψει’’ δυο φορές τη κερκίδα με σκληρά μαρκαρίσματα, και μάλιστα κοντά στους φιλάθλους, παίρνει κίτρινη, στο 94’ του δίνουν τη μπάλα, μπαίνει στη περιοχή, σουτάρει, σκοράρει (το τελικό 1-2),βγάζει τη φανέλα, είναι δίπλα από τη πόρτα για τα αποδυτήρια, αντικρίζει τη 2η κίτρινη, και πάει για πρόωρο μπάνιο, αλλά γλυτώνει και τα χειρότερα από το μένος κάποιων φιλάθλων των Ασιτών!

Το σούπερ ντέρμπι μεταξύ των Ασιτών και του Εθνικού κρίθηκε στο γκολ, με την ήττα τους οι γηπεδούχοι υποβιβάστηκαν σίγουρα, ενώ στον Εθνικό, θα γίνουν οι ποιο ένθερμοι οπαδοί της ομάδας που θα πάρει το τίτλο στην Α1 και θα διεκδικήσει την άνοδο για τη νέα Γ’-Δ’ εθνική!

Σε διαφορετική περίπτωση, θα ξανά βρεθούν σίγουρα με τις Ασίτες στο νέο πρωτάθλημα(Α2). Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στους γηπεδούχους, ο Χριστοδουλάκης αφού είχε ευκαιρία στο 1ο λεπτό, σκόραρε στο 15’ και με το 1-0 πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια.

Ενώ ο Χ. Αποστολάκης(45’) ‘’άγγιξε’’ το δεύτερο γκολ. όταν ο Σασλής απομάκρυνε τη μπάλα λίγο πριν τη γραμμή. Στην επανάληψη τώρα, μπορεί πάλι οι Ασίτες να κυνήγησαν το άλλο πολυπόθητο γκολ, αλλά και ο Εθνικός πλέον έδειξε τα ‘’δόντια’’ του. Στο 59’ κέρδισε πέναλτι ο Καστρινός(αδιαμφισβήτητο) από τον Ιατράκη, και το αξιοποιεί ο Βερναδάκης(1-1).

Και στο φινάλε έγιναν αυτά που ανάφερα στο ξεκίνημα του κειμένου. Από ένας παίχτης κάθε ομάδας, έχει φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων.

Ο Χάρης Αποστολάκης επέστρεψε τον Ιανουάριο στις Ασίτες φεύγοντας από τον Εθνικό, και ο Βλιζνάκης που παίζει από τον Ιανουάριο με την ομάδα του Βλατά, έχει περάσει και από τις Ασίτες. Οι Ασίτες αφού είχαν ηττηθεί με 2-0 στο Μαρτινέγκο, ήθελαν νίκη τουλάχιστον με δύο γκολ διαφορά για μπαράζ, και με παραπάνω γκολ, για να ήταν αυτοί τώρα στη θέση του Εθνικού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook