Με “Γάντζο” η Τύλισος, έχασαν(έδαφος) αλλά ελπίζουν οι Δαφνές

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Tοπικά News”.

Σύρραξη με… 37 βαθμούς έχει πλέον η Τύλισος μαζί με άλλες τρεις ομάδες, ΕΓΟΗ, Αθλόπολις, Δειλινά, και η μάχη αποφυγής του υ[υποβιβασμού καλά κρατεί!

Θετικό σε πρώτη φάση τουλάχιστον είναι πως από τη 5η θέση που ‘’καίει’’ αύξησαν τη διαφορά τους, και κυνηγούν το κάτι παραπάνω ακόμα. Τελευταίο ματς στην έδρα της η Τύλισος και το συνδύασε με τρίποντο.

Τώρα έχει εξόδους σε Λίντο και Ελιά. Οι Δαφνές, έχασαν έδαφος για τη 3η θέση, όμως τώρα είναι η σειρά τους να πάρουν το δώρο-τρίποντο, και θα έχουν κι άλλη ευκαιρία να τη διεκδικήσουν.

Όπως μου έλεγαν όμως οι άνθρωποι τους, στόχος ήταν η άνετη παραμονή, η σεζόν είναι ήδη επιτυχημένη, απλά αν έρθει η άνοδος θα είναι καλοδεχούμενη. Το Σάββατο τώρα, με δύο γκολ του Γαντζούδη(13’ και 38’) έκλεισε το ημίχρονο με 2-0. Ευκαιρίες για να ‘’τελειώσει’’ το ματς η Τύλισος στο 45λέπτο τις είχε, αλλά και τι; Τις σπατάλησε. Αρχή επανάληψης και οι Δαφνές μειώνουν(2-1) νωρίς(48’) με το Πατεράκη.

Το ματς γίνεται ντέρμπι, το καλό ποδόσφαιρο αντικαθιστάται από σκοπιμότητα, νεύρα και… ενασχόληση με το διαιτητή! Που έκανε λάθη ο Μαυρουδής αλλά, μη νομίζει κανένας πως είμαι δικηγόρος των διαιτητών, υπάρχει ποτέ περίπτωση να μη γίνονται λάθη;

Στο 68’ υπήρξε περίπου 5λέπτη διακοπή, νεύρα μεταξύ παιχτών, μοιράστηκαν κίτρινες, με 2η αποβλήθηκε ο Τζορακολευθεράκης των Δαφνών.

Αιτία των νεύρων ήταν ότι οι Δαφνές νωρίτερα, ’’φώναξαν’’ ότι κακός τους ανέκοψε ο ρέφερι αντεπίθεση για ένα πρόβλημα που έκανε παίχτη των γηπεδούχων να κρατάει το πρόσωπο του. Εκεί τώρα(68’) είναι στο έδαφος πάλι παίχτης της Τυλίσου, πρώτα δε τη βγάζουν έξω οι συμπαίκτες του(έχουν ‘’δικαίωμα’’ αφού είναι συμπαίχτης τους),και στην αλλαγή της φάσης τη παίρνει ο παίχτης των Δαφνών με σκοπό την αντεπίθεση, εκεί τώρα υπήρξε η σύρραξη.

Όπως και οι γηπεδούχοι έκριναν άδικη την αποβολή(2η κίτρινη) του Τζανή(83’).Δοκάρι για Τύλισο ο Παγκαλάκης(77’) με φάουλ, και στο 86’ ίσως και να είδα τη ποιο… άχαστη φάση έως τώρα στη ζωή μου. Μόνος ο Πατεράκης με το τέρμα, εξουδετερωμένος ο Βλαχάκης, και η μπάλα που πάει; Μα στο οριζόντιο δοκάρι!!! Αντιλαμβάνεστε συναισθήματα στους δύο πάγκους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook