Το άλλο με το… Τότο το ξέρετε;

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Tοπικά News”.

Έχει ξανά αναφερθεί πως ο Βασίλης Τότος έχει κάνει πολλά με τη φανέλα του Εθνικού, βρέθηκε πάλι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με το γκολ-νίκης στις Ασίτες.

Τέρμα που έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα του να συνεχίζει να ‘’αναπνέει’’ στη μεγάλη κατηγορία τουλάχιστον μέχρι το φινάλε των μπαράζ, και μετά έχει ο Θεός!

Εκεί βέβαια θυμάστε, στις Ασίτες δηλαδή, μπαίνει ως αλλαγή στο 90’ προλαβαίνει να στρέψει τη… κερκίδα επάνω του, παίρνει κίτρινη για φάουλ, κάνει το 1-2 στο 94’ βγάζει τα φανέλα(2η κίτρινη) και χάνεται στα αποδυτήρια, όπως των έχασαν και οι εξαγριωμένοι φίλαθλοι, που είχαν αρχίσει να τον… ψάχνουν πολύ έντονα!

Ο Τότος λοιπόν όπως μαθαίνω είναι από τα αγαπημένα παιδιά στον Εθνικό. Παθιάζεται με την ομάδα, όταν χρησιμοποιείται τα δίνει όλα, και έχει πετύχει καθοριστικά γκολ και στο φετινό πρωτάθλημα.

Κάποιος μου είπε(ποιος άραγε;) πως ανάγκασε ο παίχτης κάποιον να φάει… ψάρι! Με το Ρωμανό στο Μαρτινέγκο σκόραρε, με τον Αστέρα πάλι εντός, κέρδισε πέναλτι και αποβολή, αλλά πέτυχε και γκολ.

Και φυσικά το ποιο καθοριστικό τέρμα είναι αυτό στις Ασίτες. Ο Τότος είναι η δεύτερη φορά που αποβλήθηκε στο γήπεδο των Ασιτών, όπως και τη πρώτη φορά πάλι με το σκορ να ήταν 1-2 για τον Εθνικό! Συμπτώσεις, ε; Και κάτι τελευταίο, στα δέκα τελευταία χρόνια Ασίτες και Εθνικός έχουν συναντηθεί τρεις φορές στο γήπεδο των Ασιτών. Αυτά, τέλος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook