Φουλ του ‘’άσσου’’ στο νέο ΔΣ του Αλμυρού!

Aπό τον Γιώργο Χαλκιαδάκη και την στήλη “Τοπικά News”…

Έντονο στοιχείο… τερματοφυλάκων θα έχει το νέο Δ.Σ του Αλμυρού όπως έμαθα! Και γιατί αυτό, ε; Λοιπόν, καταρχάς ο φετινός γενικός αρχηγός Μανόλης Βίστης φόραγε γάντια κάποτε του Αλμυρού. Φεύγει βέβαια από το πόστο αυτό και γίνεται αντιπρόεδρος. Οι δύο νέοι γενικοί αρχηγοί Γκαβόπουλος και Κορνιλάκης έχουν υπερασπιστή και αυτοί την εστία του Αλμυρού.

Επίσης στο συμβούλιο μπήκε ο Μιχάλης Παγωμένος και αυτός πρώην τερματοφύλακας, και αδερφός του επίσης μέχρι πρόσφατα τερματοφύλακα Σάκη Παγωμένου. Εδώ πάει σόι το… βασίλειο! Φέτος γίνεται και ‘’άνοιγμα’’ προς τη κοινωνία του Γαζίου. Από την ευρύτερη περιοχή προέρχονται όλα τα μέλη του συμβουλίου. Θα είναι 11μελές. Δυο από αυτούς προέρχονται από οικογένειες που έχουν περάσει από τα διοικητικά της ομάδας του Γαζίου.

Ο Γιάννης Μαρής γιός του Γιώργου Μαρή, και ο Παναγιώτης Βατσινάς γιός του αδερφού του Φανούρη Βατσινά, Μανόλη. Φυσικά στη προεδρία διατηρείτε ο Μαρίνος Μερονιανάκης, όπως και ο ταμίας Κατσαμάνης. Επέστρεψε στη διοίκηση ο Κοτσιφός, και μπήκε ακόμα ο Βρέντζος με πέρασμα από τη διοίκηση του Αγίου Δημητρίου, όπως και ένα νέο μέλος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook