Απόβαση… Κουνάβων στο Βενεράτο με νερό… Ζαρός!

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Tοπικά News”.

Φέτος τελικά δεν υπήρξε σχετικά μεγάλος αριθμός παιχνιδιών κατάταξης, μόλις ένα, αυτό ανάμεσα στους Κουνάβους και το Πετροκεφάλι.

Παίχθηκε το Σάββατο(11/5) στο γήπεδο της Παλιανής, ήταν ανάμεσα στις ομάδες της Β’ κατηγορίας, των δύο ομίλων της που είχαν καταλάβει τη 3η θέση από το τέλος.

Θέμα υποβιβασμού, οι μεσσαρίτες μετά την αρχική αλλά και προσωρινή όμως παραμονή με το τρίποντο κόντρα στη Παλιανή στο φινάλε του Β2 ομίλου, έχασαν και υποβιβάστηκαν ήδη στη Γ’ κατηγορία.

Οι Κουνάβοι είχαν ‘’καπαρώσει’’ από ποιο νωρίς τουλάχιστον αυτή τη θέση στο Β1 όμιλο. Πλέον και αυτοί μέχρι να τελειώσουν τα μπαράζ των τεσσάρων πρωταθλητών Κρήτης θα πίνουν νερό… Ζαρός!

Γιατί θα αποφύγουν την επιστροφή στη παρακάτω κατηγορία, μόνο αν καταφέρει ο Ζαρός και πάρει την άνοδο. Για το ματς τώρα, η κανονική διάρκεια έληξε ισόπαλη(1-1) και στη παράταση ήρθε το 3-1 για τους Κουνάβους.

Έμαθα ότι υπήρξε ικανοποιητικός αριθμός φιλάθλων στο Βενεράτο. Στους Κουνάβους είχαν χρησιμοποιήσει λεωφορείο για τη μετακίνηση των φιλάθλων τους, που έτσι έκαναν… απόβαση στη κερκίδα!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook