Το Λαράνι είναι υπερήφανο για το Κοζορώνη!

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Tοπικά News”.

Ο Βαλάντης Κοζορώνης καταφέρνει με τη παρουσία του, την εξέλιξη του, και τα επιτεύγματα του, να κάνει υπερήφανο ένα ολόκληρο χωριό!

Το Λαράνι, αυτό το μικρό αλλά πανέμορφο και γραφικό χωριό, είναι ο τόπος καταγωγής του νεαρού ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη.

Ένιωσα υπερηφάνεια βλέποντας το γκολ που πέτυχε στη Πάτρα τη περασμένη Κυριακή.

Όπως γνωρίζω είναι ο πρώτος ποδοσφαιρικός ‘’πρεσβευτής’’ του χωριού του, αυτός και ο αδερφός του ο Νίκος που αγωνίστηκε φέτος στον Ερμή Ζωνιανών.

Και οι δύο ξεκίνησαν από την Αγία Βαρβάρα, ακαδημία, και μετά στη πρώτη ομάδα. Αποδεικνύει πως με σκληρή δουλειά, υπομονή, επιμονή, αλλά το κυριότερο, σκυφτό το κεφάλι, μπορείς να καταφέρεις πολλά.

Το Λαράνι λοιπόν μπορεί να καυχιέται για το νεαρό Κοζορώνη. Δεν είναι τυχαίο πως σχεδόν πάντα στα παιχνίδια του Εργοτέλη στο παγκρήτιο στάδιο, οι συγχωριανοί του αλλά και οι φίλοι του, κάνουν παραπάνω από αισθητή τη παρουσία τους στις κερκίδες.

Να προσθέσω κάτι ακόμα για το Λαράνι, τα χρόνια της ποδοσφαιρικής ‘’επανάστασης’’ στο τοπικό Ηρακλείου στη δεκαετία του 1980 αλλά και λίγο ποιο πριν, είχε και αυτό τη δική του ομάδα, αλλά και γήπεδο παρακαλώ. Το όνομα της ομάδας ήταν  Ίκαρος Λαρανίου!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook