Σχολίασε διοίκηση και Νοικοκυράκη ο Μηνάς Σπανάκης

Ο Μηνάς Σπανάκης έχει καταφέρει στα 11 χρόνια της προεδρίας του στον Αστέρα, να συγκαταλέγεται σε εκείνους που έχουν προσφέρει σε ομάδα και τοπικό γενικότερα, σε όλους τους τομείς.

Συνομιλώντας μαζί του είχε δυο καλά λόγια να πει τόσο για τα μέλη της νέας διοίκησης, αλλά και τον απερχόμενο κόουτς Ζαχαρία Νοικοκυράκη, που συνεργάστηκαν τα τρία τελευταία χρόνια.

Για τους παράγοντες τόνισε ότι μετά τις πρώτες αναγνωριστικές ημέρες διακρίνει ότι έχουν όρεξη για δουλειά, και δείχνουν πως θα δώσουν ‘’πνοή’’ στον Αστέρα αλλά και όραμα για το μέλλον. Και είναι κάτι που το χρειαζόταν, συμπληρώνοντας ο έμπειρος παράγοντας.

Επίσης ευχαρίστησε τους συνεργάτες που είχε όλα αυτά τα χρόνια, συμβούλους, προπονητές και ποδοσφαιριστές, όπως και όλους τους φιλάθλους. Για το προπονητή πρόσθεσε,’’ εκτός από καλός στη δουλειά του, είναι και πραγματικός φίλος, υπόδειγμα ανθρώπου, και προσέφερε πολλά στην ομάδα.

Εμείς από τη πλευρά μας πιστεύω πως σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων, δεδομένο ότι ήταν νέος προπονητής. Τον ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου και του εύχομαι καλή συνέχεια’’.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook