Η Γ.Σ. της ΕΠΣΗ σημαίνει ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ και ΛΥΣΕΙΣ

Σύμφωνα με τις επίσημες πληροφορίες η φετινή ετήσια Γ.Σ. της ΕΠΣΗ θα γίνει στα μέσα Ιουνίου και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 17 του συγκεκριμένου μήνα.

Εκκρεμεί ακόμα η ώρα και κυρίως ο χώρος. Οι εκδοχές είναι πολλές, δεν αποκλείεται να είναι μία τυπική διαδικασία, όπως τόσες που έχουν προηγηθεί Όμως παίζει το σενάριο να υπάρξουν πράγματα εκτός ημερήσιας διάταξης!

Ξέρετε τώρα, οικονομικός και διοικητικός απολογισμός και τα σχετικά. Σεβαστά όλα αυτά, αλλά τα θέματα που ‘’καίνε’’ το τοπικό ποδόσφαιρο είναι πολλά.

Η ΕΠΣΗ λοιπόν καλό θα είναι να πάει ποιο ‘’διαβασμένη’’ από κάθε άλλη φορά, με όλο το σεβασμό, να έχει εξετάσει τα προβλήματα του τοπικού ποδοσφαίρου. Και να έχει προτάσεις, να έχει λύσεις, δε γίνεται συνέχεια να λέμε στους παράγοντες η ΕΠΟ και το κράτος δε μας δίνει χρήματα οπότε εμείς δε φταίμε σε τίποτα, ήμαστε κοντά σας, αυτό δε φτάνει και δε πείθει κανέναν πλέον.

Οι άνθρωποι της Ένωσης θα πρέπει αυτή τη φορά να έχουν να παρουσιάσουν προτάσεις, επιλογές, λύσεις, βοήθειες στα σωματεία. Να είναι ακόμα ποιο πολύ κοντά τους, φτάνουν οι υποσχέσεως, έργα χρειάζονται.

Αλλά τώρα θα σταθώ και στους παράγοντες. Ναι η ΕΠΣΗ είναι ο θεσμικός φορέας, αυτός φταίει για όλα. Αλλά τι κάνουν και αυτοί; Ο καθένας νοιάζεται μόνο για το σωματείο του, και μέχρι ένα σημείο το βρίσκω και είναι φυσιολογικό, αλλά τι θα γίνει συνολικά για το τοπικό ποδόσφαιρο;

Που πάει το τοπικό; Καταλαβαίνω και συμφωνώ, το τοπικό το κρατάνε και έχουν όραμα για αυτό μόνο οι παράγοντες. Αλλά οι ίδιοι είναι εκείνοι που έχουν ευθύνες για το χαμένο προσανατολισμό του. Επιτέλους, ας υπάρξουν  ριζικές λύσεις και κάθε τι κακό ας χτυπηθεί στη ρίζα του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook