Το όνειρο του Στέλιου για να βρει ‘’σπίτι ‘’ ο Ελλάνιος!

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Tοπικά News”.

Στον Ελλάνιο ο πρόεδρος Στέλιος Κτιστάκης έχει μεγαλεπήβολα σχέδια και όνειρα για την ομάδα και το δείχνει από τη πρώτη ημέρα που ανέλαβε τα ινία του πάλαι ποτέ Δαίδαλου!

Ένα από αυτά είναι να έχει κάποια στιγμή το δικό του γήπεδο το σωματείο. Πρόσφατα εξέτασε μία περίπτωση, αλλά δε μπορεί να προχωρήσει.

Υπάρχει μία άλλη περίπτωση, η επιλογή να ενοικιασθεί και να δημιουργηθεί ο κατάλληλος χώρος εκεί που ήταν κάποτε το γήπεδο που έπαιζε ο Δαίδαλος, στη περιοχή της οδού Χριστομιχάλη Ξυλούρη.

Όπως μου τόνισε ο Στέλιος αυτό μόνο εύκολο που δεν είναι. Τότε ένα σχέδιο της διοίκησης, γύρισε μπούμερανγκ, και λίγο διάστημα μετά πάτησε πόδι ο δήμος Ηρακλείου. Συγκεκριμένα από αρχές της δεκαετίας του 2000 κουμάντο κάνει εκεί ο δήμος.

Παράλληλα έχει αλλάξει η χρήση γης. Το πλάνο λέει εκεί πως θα δημιουργηθεί δημοτικό πάρκο.

Ο πρόεδρος του Ελλάνιου βρίσκεται σε επαφές με την εταιρία που της ανήκει το οικόπεδο, και εδρεύει κάπου προς Ισραήλ μεριά. Δε τα παρατάει λοιπόν ο Στέλιος, υπάρχουν ελπίδες, αλλά είναι λίγες και χρονοβόρες. Αν τώρα, λέω αν, μπορέσει να γίνει ξανά γήπεδο εκεί θα είναι λύση για την ομάδα, θα δημιουργηθεί ακαδημία, αλλά θα δώσει λύσεις και σε άλλα σωματεία.

Να προσθέσω ότι μεταξύ των άλλων, σε περίπτωση που βρεθεί λύση, το γήπεδο θα αποκτήσει συνθετικό χλοοτάπητα. Για να δούμε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook