Το ολιγόλεπτο τετ α τετ του Σαρρή με το Τζώρτζογλου!

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Tοπικά News”.

Μάθαμε για τα τεκταινόμενα στη Γ.Σ. της ΕΠΟ όπου η ΕΠΣΗ μας είχε τη… τιμητική της! Όπως και εκείνη του Κιλκίς επίσης.

Ξέρουμε τώρα όλοι τους λόγους, έτσι; Ο Νίκος Τζώρτζογλου, τοποθετήθηκε, ‘’πυροβόλησε’’, συζήτησε όσο μπορούσε, αυτά! Όσο μπορούσε, εντάξει; Αφού όλα τα πυροβόλα όπλα, ήταν στραμμένα προς το… πεδίο βολής, το απέναντι. Είναι οι απέναντι, που πληρώνουν έναντι!…

Όπως τραγουδάει ο μεγάλος Νίκος Κυριαζής!  Άκουσε πράγματα από τη… Δυτική πλευρά του νησιού μας, σίγουρα τον στεναχώρησαν, δε μου το είπε κανένας αυτό, αλλά το υποθέτω.

Έβαλε μπροστά ο Ομπάμα μας ζητήματα των ομάδων του Ηρακλείου και της διαιτησίας φυσικά. Μεγάλο θέμα το διαιτητικό, αλλά εκεί φέρουν ευθύνη και άλλα πρόσωπα, δεν είναι όμως της παρούσης, θα έρθει η ώρα και για αυτό.

Έμαθα πως μετά το πέρας της συνέλευσης, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής ζήτησε και είχε ολιγόλεπτο τετ α τετ με το Νίκο Τζώρτζογλου! Καλό να ήταν τώρα αυτό ή κακό… μαντάτο;

Ας σκαφτόμαστε θετικά όμως! Προς διευκρίνηση, για να μην έχουμε καμία έκρηξη. Για την εκτός πρωτοκόλλου συζήτηση των δύο προέδρων, έτυχε και το έμαθα από Αθήνα μεριά, οπότε από εδώ δεν υπήρξε καμιά διαρροή.

Μπροστά τώρα υπάρχει η Γ.Σ. η 2η σε σύντομο χρονικό διάστημα της ΕΠΣΗ. Αύριο Δευτέρα στο Λίντο.

Οι παράγοντες των ομάδων του Ηρακλείου πρέπει να είναι όλοι εκεί.

Πηγή φώτο: Onsports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook