Και όμως υπάρχει αισιοδοξία!

Μια επιτυχημένη γενική συνέλευση της ΕΠΣΗ θαρρώ πως έγινε τη Δευτέρα στο Λίντο.

Μια επιτυχημένη γενική συνέλευση θαρρώ πως έγινε τη Δευτέρα στο Λίντο. Ελάχιστα σωματεία απουσίαζαν, όλοι οι άλλοι παρόντες.

Και μάλιστα από πολλές ομάδες υπήρχαν δυο και παραπάνω μέλη. Αυτό δείχνει ενδιαφέρον, σημαίνει συμμετέχω στα κοινά.

Μπροστά μπαίνουν τα σωματεία, αυτό είναι και θετικότατο αλλά κρύβει και ‘’λακκούβες’’ παιδιά!

Αυτή βέβαια είναι η άποψη μου, και ξέρω ότι δεν επιτρέπεται να πω και πολλά γιατί ξανά λόγο δουλειάς δεν ήταν και τόσο εύκολο να βρεθώ στη συγκέντρωση. Όμως ότι κι αν γράψω πρόθεση μου πάντα είναι το καλό του τοπικού μας ποδοσφαίρου. Βλέπω όμως να χρειάζεται μεγάλη προσοχή, τα θέματα είναι ευαίσθητα. Και άλλη φορά θυμάμαι ότι είχε συσταθεί επιτροπή παραγόντων και είχαμε… ναυάγια!

Να θυμάστε τις λακκούβες, που λόγο της… βροχής(καλά καλοκαιριάτικα;) θα μεγαλώσουν στας… Αθήνας! Έμαθα βέβαια ότι ο συγκεκριμένος… κομπλεξισμός εμφανίστηκε πάλι από συγκεκριμένη κατάσταση εκεί στο χώρο της συνέλευσης. Καλά εντάξει!

Πάμε μπροστά. Οι ημερομηνίες θα περνάνε και θα έρθει η ώρα των δηλώσεων των ομάδων, οι διαχωρισμοί, οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων και κυπέλλου. Πρέπει ότι είναι να γίνει να γίνει στο κατάλληλο χρόνο. Αλήθεια τα έξοδα μετακίνησης των παραγόντων σωματείων και ΕΠΣΗ όταν θα μεταβούν στην Αθήνα, θα τους τα καλύψει η ΕΠΟ; Καλά ένα αστείο έγραψα, ρε παιδιά! Εσείς τι λέτε φίλοι μου στην Ομοσπονδία θα τους δεχτούν τους δικούς μας; Ακούγονται πάντως θετικές προβλέψεις, ότι στην ΕΠΟ θα κάνουν αποδεκτά τουλάχιστον μέρος των αιτημάτων του Ηρακλείου και η όλη έκβαση θα έχει θετική κατάληξη. Ακούστηκαν γκρίνιες γιατί λέει καθυστέρησε να αρχίσει η διαδικασία ψηφοφορίας στη συνέλευση, και ξεκινούσε και η… συναυλία του Τερζή μετά στο παγκρήτιο στάδιο, οπότε η αίθουσα άρχισε να αδειάζει… επικίνδυνα.

Για το τι σημαίνει διαγραφές; Ούτε να που το σκέφτομαι παιδιά! Που καιρός τώρα για διαγραφές, ενώ για… εγγραφές μήπως;

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook