Προβληματισμοί και απαντήσεις στελεχών της Μινωικής

Διαφορετικές απόψεις ακούσθηκαν τα τελευταία 24ώρα για κάποια θέματα της.

Διαφορετικές απόψεις ακούσθηκαν τα τελευταία 24ώρα για κάποια θέματα της Μινωικής.

Αρχικά δύο άνθρωποι με μεγάλη προσφορά στην ομάδα Δμήτρης Τζαμούσης και Κώστας Γιαπιτζόγλου με σχόλιο τους αμφισβητούν ορισμένες κινήσεις της σημερινής διοίκησης.

Όπως ότι βλέπουν λέει να αποχωρούν παίχτες που είναι περιουσιακά στοιχεία της ομάδας. Και για τα μεγάλα, όπως υποστηρίζουν, οικονομικά ανοίγματα. Και με αφορμή αυτά, ζήτησαν να προχωρήσουν οι εξελίξεις σε απολογισμό και εκλογές. Από την άλλη τώρα, οι παράγοντες που έχουν αναλάβει τις τύχες της ομάδας, απάντησαν στα παραπάνω.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Παναγιωτάκης με δηλώσεις του στη στήλη επεσήμανε.’’ Εδώ και λίγες ημέρες έχουν γίνει εκλογές και υπάρχει 15μελές συμβούλιο.

Ενημερώνουμε λοιπόν τους φίλους και φιλάθλους της Μινωικής πως ήμαστε εδώ, αγαπάμε την ομάδα, δουλεύουμε όλοι μαζί με στόχο να βρίσκεται η Μινωική ψηλά. Παράλληλα είναι σε εξέλιξη εργασίες στο γήπεδο’’.

Και καταλήγει ο κ. Παναγιωτάκης,’’ σύμφωνα με το καταστατικό οι εκλογές διεξάγονται κάθε τρία χρόνια, οπότε αυτές θα τις δούμε ξανά το 2016. Δε μπορώ να καταλάβω που αποσκοπούν τέτοιου είδους σχόλια και δημοσιεύσεις. Καλό δε κάνουν στην ομάδα μας, και πρέπει να μη τις ξανά δούμε’’.

Τέλος το ρεπορτάζ της Μινωικής λέει πως την ερχόμενη Παρασκευή 12 Ιουλίου στις 19.00 το απόγευμα στο χώρο του γηπέδου θα γίνει η επίσημη παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων, και η γνωριμία των παραγόντων με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Ενώ θα ακολουθήσει μπάρμπεκιου για όλους!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook