Δεν υπάρχει θέμα ανησυχίας για τη τύχη των δελτίων

Μαθαίνω πως η τιμωρία είναι αυτό που συνηθίζεται να λέμε σιωπηρή.

Όπως είναι φυσικό το τελευταίο καιρό έχουν δημιουργηθεί ερωτηματικά και προβληματισμοί στο κόσμο του τοπικού για το τι θα γίνει με τη περιβόητη ποινή της ΕΠΟ προς την ΕΠΣΗ και για τα θέματα που σχετίζονται με αυτό.

Μαθαίνω πως η τιμωρία είναι αυτό που συνηθίζεται να λέμε σιωπηρή. Οι σχέσεις έχουν αποκατασταθεί μεταξύ Ομοσπονδίας και Ένωσης σε σχεδόν απόλυτο βαθμό, και μάλιστα εδώ περιμένουν να δουν εξελίξεις στα υποσχόμενα πράγματα.

Επίσης ακούσθηκε από πολλούς για το τι θα γίνει με τα δελτία που στέλνονται για έκδοση προς Αθήνα. Μέσα από το ρεπορτάζ πήρα διαβεβαιώσεις πως δε συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Όλα προχωράνε κανονικά. Και το ξεκαθαρίζω το συγκεκριμένο κομμάτι όχι μη τυχών και διαψευστεί το ρεπορτάζ. Δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Το θέμα μας είναι να έχουν σωστή και έγκυρη ενημέρωση οι ομάδες.

Αν τώρα δεν ισχύσει κάτι από τα παραπάνω θα φανεί στο… χειροκρότημα! Άκουσα επίσης πως ανησυχούν κάποιοι παράγοντες αφού όπως λένε δεν έχουν καμία ειδοποίηση παραλαβής δελτίων παιχτών τους μέχρι τώρα, παρά του ότι έχουν σταλεί αρκετές ημέρες πριν.

Πάντως έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη ‘’πηγή’’ της είδησης. Και προσθέτω το εξής, τα δελτία στέλνονται, αν τώρα δεν έχουν επιστραφεί ακόμα είναι ένα θέμα, αλλά υπάρχει διάχυτη η πεποίθηση πως είναι θέμα ημερών να συμβεί και αυτό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook