Η ικανοποίηση “τρώγεται” καλύτερα… Αλμυρή!

Όπως λέει το ρεπορτάζ καταρχάς το γήπεδο πλέον και με τη “βούλα” θα ανήκει στον Αλμυρό.

Φαίνεται πως η πρόσφατη διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσα στη πλευρά του Αλμυρού και του δημοτικού αθλητικού οργανισμού του δήμου Μαλεβιζίου, επέφερε και θετικά πράγματα που ίσως να τα περίμεναν και λίγοι.

Όπως λένε τα ρεπορτάζ καταρχάς το γήπεδο πλέον και με τη ΄΄βούλα΄΄ θα ανήκει στον Αλμυρό. Εκεί που έτριβε τα χέρια του με ικανοποίηση ο πρόεδρος της ομάδας Μαρίνος Μερονιανάκης, είναι όταν είδε στη συνάντηση με τη πλευρά του δήμου, να παραβρίσκονται σχεδόν όλοι οι παλιότεροι πρόεδροι του σωματείου, και γενικά να υπάρχει έντονα το Γαζανό στοιχείο!

Πραγματική συσπείρωση υπήρξε, και σχολιάστηκε από πολλούς, δε περίμεναν αυτή την ομαδική αντίδραση. Αφεντικό του γηπέδου ο Αλμυρός, και η πλευρά του δήμου θα κάνει τα έργα που στοχεύει στο περιβάλλοντα χώρο της εισόδου του γηπέδου.

Αλλά είναι σίγουρο πως η τωρινή διοίκηση του Αλμυρού επιθυμεί καλή σχέση με τους γείτονες, και μέσα από διάλογο και καλή θέληση θα βρεθεί η φόρμουλα να χρησιμοποιήσουν και άλλες ομάδες το γήπεδο στα πλαίσια του δυνατού φυσικά. Τέλος είδα τη συσπείρωση να είναι… Αλμυρή, και να στέλνει μήνυμα κυριαρχίας προς πάσα κατεύθυνση! Χρειαζόταν!

Και να δεις που τελικά ίσως ο πρόεδρος να μη ‘’ταξιδέψει’’ Ανατολικά… μεριά! Τουλάχιστον εξολοκλήρου, γιατί κακά τα ψέματα, υπάρχουν και τα άγρια θεριά εκεί!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook