Τα φιλικά… πρωταθλήματος!

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προετοιμασίες των ομάδων ενόψει της νέας περιόδου, με εξαίρεση τις ομάδες της Γ κατηγορίας.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προετοιμασίες των ομάδων ενόψει της νέας περιόδου, με εξαίρεση τις ομάδες της Γ κατηγορίας που θα ξεκινήσουν τώρα. Τα φιλικά παιχνίδια επίσης δίνουν και παίρνουν. Βλέπω όμως πως χρειάζεται ακόμα αρκετός δρόμος για να περνάει η σωστή νοοτροπία, πως εκεί δε μετράει πρώτα το αποτέλεσμα, μπορεί να μη χρειάζεται και καθόλου, τα στελέχη των ομάδων δε πρέπει να ασχολούνται με αυτά.

Πρέπει να αλλάξει αυτή η νοοτροπία, άλλα είναι τα συμπεράσματα και οι σκοποί των φιλικών, δημιουργία, βελτίωση, αλλαγή σε πράγματα που κρίνεται αναγκαίο. Η ομάδα θα πρέπει να είναι έτοιμη στις επίσημες υποχρεώσεις, νωρίτερα δε πρέπει να είναι έτοιμη! Μαθαίνω πως υπάρχουν νεύρα και φέτος, τα βάζουν με τους εκάστοτε διαιτητές, και έχουν ήδη υπάρξει κάτι μικροδιακοπές προσωρινές.

Ευτυχώς όχι κάτι περισσότερο, αλλά και πάλι, είναι ανησυχητικά αυτά. Ψυχραιμία παιδιά. Το άλλο θέμα που θα καταγράψω και φέτος είναι η απουσία γιατρών στα φιλικά παιχνίδια(με ελάχιστες εξαιρέσεις). Πως μπορεί να ξέρει κάποιος πως οι ποδοσφαιριστές δε τραυματίζονται στα φιλικά; Υπάρχει καμιά σύμβαση;

Καταλαβαίνω, τα έξοδα είναι πολλά, σεβαστό ειλικρινά, αλλά τότε μία ανθρώπινη ζωή, πόσο άραγε να στοιχίζει; Υπερβολή; Μακάρι να είναι για πάντα υπερβολές τα παραπάνω και να μη συμβεί ποτέ κανένα μοιραίο σε φιλικά ματς.


Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook