Πρώτος ‘’παλμός’’ χωρίς… οφσάιντ το ερχόμενο Σάββατο!

Σέντρα στα πρωταθλήματα της Α1 και Α2 κατηγορίας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, και η εκπομπή που έχει συνδυάσει την ύπαρξη της με το τοπικό ποδόσφαιρο, κάνει με τη σειρά της το… εναρκτήριο λάκτισμα!

Σέντρα στα πρωταθλήματα της Α1 και Α2 κατηγορίας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, και η εκπομπή που έχει συνδυάσει την ύπαρξη της με το τοπικό ποδόσφαιρο, κάνει με τη σειρά της το… εναρκτήριο λάκτισμα! ‘’Στο παλμό του τοπικού ποδοσφαίρου’’ το ερχόμενο Σάββατο στις 13.00 το μεσημέρι, μέσα από τη συχνότητα του Αthletic Radio 104,2.

Για μια ώρα η θεματολογία θα περιστρέφεται γύρω από την αγωνιστική δράση του διημέρου που θα είναι μπροστά, αλλά και θα ακούγονται οι φωνές των πρωταγωνιστών, που είναι όλοι οι εκπρόσωποι των ομάδων, αλλά και των θεσμικών φορέων. Σέντρα λοιπόν, και δε πρέπει με τίποτα να υπάρξει κανένα… οφσάιντ!

Οι τροποποιήσεις στο θέμα οφσάιντ είναι πέρα για πέρα επίκαιρο, αλλά και ουσιαστικό για ενημέρωση προς πάσα κατεύθυνση. Για αυτό ο πρώτος, τηλεφωνικά, καλεσμένος της εκπομπής θα είναι το μέλος της επιτροπής διαιτησίας Μιχάλης Γαρεφαλάκης, όπου θα προσπαθήσει μέσα από την ανάλυση και τα σχόλια του, να μας ενημερώσει πάνω στο κομμάτι αυτό. Άντε, καλή σεζόν προς όλους παιδιά!

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook