Συν… Ένωση με τη νίκη, χωρίς να φοβηθεί τους… Κεραυνούς!

Πιο ιδανικό ξεκίνημα δε θα μπορούσε να είχε φανταστεί ο Δημήτρης Τσέρος ως πρώτος προπονητής στο πάγκο της ΑΕ Ηρακλής – Θέρισος. O Γ. Χαλκιαδάκης σχολιάζει τη νίκη στο Ατσαλένιο επί του Κεραυνού.

Πήρε το διπλό στο Ατσαλένιο, απέναντι σε έναν Κεραυνό Vita Melia που προέρχονταν από τρίποντο στις Αγίες Παρασκιές (0-2). Και με ανατροπή φυσικά στο σκορ! Οι γηπεδούχοι δε τα έχουν καταφέρει έως τώρα στην έδρα τους, ήττα στη πρεμιέρα από το Λίντο (0-1) ,έχασαν και από την Ένωση τώρα.

Όσο για τους νικητές, αυτή ήταν ουσιαστικά και η πρώτη τους νίκη για φέτος, αφού με τη Δόξα ‘ήρθε με ένσταση, ενώ και η πρόκριση στο κύπελλο στη Τύλισο, ήρθε στα πέναλτι.

Ήταν το 2ο συνεχόμενο παιχνίδι της Ένωσης μακριά από το Μαρτινέγκο για το πρωτάθλημα. Με τους καλύτερους οιωνούς άρχισε το ματς για τους νεαρούς παίχτες του Σωτήρη Σινάνη, προηγήθηκαν με τον Ντραγκότι (8’),όμως θεωρώ πως εκεί στο 20’ που κάνουν το πέναλτι-δώρο και το αξιοποιεί ο Καστελιανάκης (1-1) έχασαν πολύτιμο έδαφος για το κυνήγι του τρίποντου. Αλλά και όταν γίνεται πάλι από λάθος στην άμυνα το 1-4 στο 52’ μπαίνει οριστικά τέλος για κάθε ελπίδα.

Ο Ηλιόπουλος (37’) πέτυχε γκολ, αλλά στάθηκε και άτυχος αφού έφυγε με τραυματισμό στην ανάπαυλα. Κινήσεις ματ του Τσέρου στο ημίχρονο, περνάει ως αλλαγές τους Ζουμή και Τσουπάκη, βοήθησε ο πρώτος στα χαφ, αλλά και ο Τσουπάκης στη πρώτη του επαφή με τη μπάλα, πετυχαίνει το 1-3 πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της επανάληψης!

Ο Κεραυνός έπαιζε, και αυτό ήταν μείον για την ομάδα τους, με δέκα από το 58’ λόγο αποβολής (2η κίτρινη) του Κτιστάκη. Θετικότατο από όλα πάντως για εμένα είναι αυτό που είδα, προσπάθεια σε όλο το ματς να παίξουν στρωτό και όχι ανορθόδοξο ποδόσφαιρο και οι δυο ομάδες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook