Καρφάκια… επί τοπικού!!!

Μάλλον θα έρθουν ανακατατάξεις που θα ταρακουνήσουν το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, αλλά και αθλητισμό γενικότερα.

Αυτά διαρρέουν δηλαδή, κοντός ψαλμός αλληλούια. Λέτε να επιστρέψουν τα…φαντάσματα και οι εφιάλτες του παρελθόντος; Δε το πολύ πιστεύουμε,αλλά δεν αποκλείουμε και τίποτα.

Πολύ συζήτηση έγινε πρόσφατα για το πόσο κοστίζει και τι μπορεί να κερδίσει κάποιος πηγαίνοντας μια βόλτα…στην Αθήνα!!! Πάμε τότε όλοι μαζί…πλατεία;;;;

Λουκέτο στα ποδοσφαιρικά όνειρα στο Μεταξοχώρι.Κρίμα, όπως και για κάθε ομάδα που θα τύχει να δηλώσει αδυναμία να συνεχίσει στα τοπικό. Όμως αλλάζουν τα πράγματα…αρκεί να γίνουν αλλαγές…

Πρώτος λέει σε ψήφους ο 15ετής πρόεδρος Κουβίδης στη Τύλισο. Σιγά την είδηση! Αν μαθαίναμε πως το…παγωτό έλιωσε, αυτό μάλιστα, θα αποτελούσε…θεματάρααα!!!

Σύμφωνα με το…Boufos.gr  ποιος έκανε πρόσφατα μία τούμπα…αλλά και μια κολωτούμπα με τη μία;

Το μάτι της στήλης, είδε μια γνωστή ποδοσφαιρο παρέα να πίνει το καφεδάκι της…εκεί στην ανηφορίτσα από Χριστομιχάλη Ξυλούρη…προς Δειλινά. Όλα τα καλά παιδιά μαζί! Ναι βρε σεις, στο κατάστημα με τα ηλεκτρικά είδη απέναντι, τι δε καταλαβαίνετε;;;

Θα καταφέρουμε να επιστρέψουμε στη Πηνειού και στην αίθουσα του ΣΔΠΗ από την ερχόμενη σεζόν; Πολύ δύσκολο, αλλά να ξέρουν άπαντες. Αν δε γυρίσουν οι διαιτητές ”σπίτι”  τους, τα προβλήματα στο Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, όχι άλυτα θα μένουν, αλλά θα πολλαπλασιάζονται κιόλας.

Παιδιά της διοργανώτριας αρχής,μεγάλη προσοχή ενόψει δηλώσεων ομάδων. Ενδέχεται να γίνει πολύ της μόδας η ατάκα…ο τελευταίος να κλείσει τη πόρτα!!!

Σύμφωνα με το…Bufos.gr  πήραμε μερικά…στοιχεία για το διαιτητή μας το Γιώργο Κουναλάκη. Δε θα ήταν κακό να ενημερωθούμε και για το..ζώδιο του, ίσως και για την ομάδα αίματος του!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook