Καρφάκια… επί τοπικού!!!

Όπως βγαίνει προς τα έξω τις τελευταίες ώρες, μάλλον πως οι κληρώσεις των φετινών ποδοσφαιρικών μας διοργανώσεων, θα γίνουν λέει στο θεατράκι.

Παιδιά θα φτιάξουμε τελικά φέτος την Α1 κατηγορία ή όχι; Να μια ιδέα…το σχέδιο για την…Youth League ,αντί να είναι κομμάτι της Γ κατηγορίας, να στηριχτεί στην μεγάλη κατηγορία! Αυτό κι αν είναι σούπερ καινοτομία!

Και ξαφνικά ως από μηχανής Θεός, ζεστάθηκαν μερικά ταμεία και πήραν μπροστά οι μηχανές μεταγραφών και σχεδιασμών εκεί προς νότια μεριά. Και μπράβο τους! Παιδιά; Όμως να μη μιλάει κανένας. Το ξέρετε το ανέκδοτο με τους ναύτες και το αυγό;;;

Μα λέγοντας ο…Μπρούτζος μας, τα έργα να έχουν όλα…ροδάκια από κάτω…τι μπορεί να εννοεί;;;

Μέγα θέμα αυτό με τους δήμους και τα γήπεδα, νόμος του κράτους εδώ και μερικά χρόνια και ήρθε τώρα να δράση. Ψυχραιμία, πρέπει να αντιμετωπιστεί με ανάλογη προσοχή, διάλογο παιδιά και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Σε πολύ εύστοχο χρόνο, ήρθε μια ακόμα επιτυχία του Λευτέρη μας. Ναι έδειξε πόσο μάγκας είναι και πόσο σωστά κάνει τη δουλειά του, μέσω των αρμοδιοτήτων που του έχει αναθέσει ο Κυριάκος. Σίγουρα κακοτοπιές υπάρχουν,αλλά όλα θέλουν το χρόνο τους. Έκλεισαν πάλι στόματα, μπράβο στο κύριο Λευτέρη…

Δύσκολο κεφάλαιο να φτιαχτούν οι σχετικοί φάκελοι των ομάδων από τους παράγοντες τους. Πάντως οι διαδικασίες συνεχίζονται.

Πως θα ξεκινήσουμε τη σεζόν και τι θα κάνουμε με τα πρωτόκολλα υγειονομικού ενδιαφέροντος από ομάδες, γήπεδα, διαιτητές και πάει λέγοντας; Νομίζουμε πως δεν έχουμε πιάσει τα θέματα αυτά όπως θα έπρεπε. Ο Θεός να βάλει το χέρι του.

Στο…Boufos.gr  είχαμε τίποτα παράξενο αυτές τις μέρες βρε παιδιά; Βρε που είμαστε μπλεγμένοι;;;

Κάνε τώρα μια τούμπα…κάνε ακόμα μια κ@@τούμπα!!!

Πάντως ότι έγιναν προσπάθειες να επαναφέρουν τον…φαταούλα στην επιφάνεια, έγινε, το έχουμε μάθει. Μπόλικο παρασκήνιο,επαφές, ζυμώσεις και τα σχετικά. Αποτέλεσμα μηδέν όμως. Αλλά το κεφάλαιο αυτό θα επανέλθει στο μέλλον. Ίσως με άλλη μορφή και άλλο σχεδιασμό.

Που πήγαινε ο πρόεδρος…παγωτάκιας μεσημέρι Πέμπτης, διασχίζοντας το Γάζι με το μηχανάκι του; Οέο;;;

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook