Η αξιολόγηση από την ΕΠΟ

Πρόσφατα είχαμε σταθεί σε πραγματάκια που αφορούν το νέο κανονισμό στο διαιτητικό κομμάτι.

Συνταρακτικές αλλαγές…και επαναφορές όπως λένε χαρακτηριστικά αρκετά πρόσωπα του χώρου γενικότερα.

Όπως μάθαμε λοιπόν, αλλάζουν τα έως τώρα δεδομένα στη στελέχωση της επιτροπής διαιτησίας των Ενώσεων. Ας επικεντρωθούμε στην ΕΠΣΗ και στο Ηράκλειο που μας αφορά.

Το ΔΣ της ΕΠΣΗ θα πρέπει να επιλέξει το πρόεδρο της επιτροπής, ξέρουμε πως είναι κανόνας, θα πρέπει να προέρχεται από το διαιτητικό χώρο και όχι ποδοσφαιρικό παράγοντα.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της επιτροπής, θα είναι αρμόδιος τους δύο συνεργάτες του, δηλαδή τα άλλα δύο μέλη της…τριμελής επιτροπής συνολικά.  Εδώ τώρα φτάνουμε…στις καινοτομίες!

Από δω και πέρα, ΟΛΑ  αυτά μέλη, θα πρέπει να έχουν… αξιολογηθεί από την ΕΠΟ. Ρωτήσαμε και μάθαμε. Εδώ στο Ηράκλειο, διαθέτουμε πέντε πρόσωπα με αυτό το κριτήριο. Τους Ιωαννίδη(φωτό), Φουκάκη, Κοκκινάκη, Γαρεφαλάκη και Μαστορίδη.

Δικιά μας εκτίμηση, αλλά και απλά…μαθηματικά, είναι πως Ιωαννίδης και Φουκάκης θα είναι παρών στη νέα επιτροπή.

Γνωρίζουμε ότι ο Γιώργος (Ιωαννίδης), είναι κοντά στα 15 χρόνια, στην επιτροπή! Για το Φουκάκη, ξέρουμε ότι είχε εισχωρήσει στην επιτροπή, υπήρξαν κάποιες…τρικυμίες, αλλά κρίνουμε και απόλυτη φυσιολογική και αναγκαία τη παρουσία του τόσο στην επιτροπή αλλά και στο χώρο γενικότερα.

Εκεί που θα έχει…ζουμί η ιστορία, είναι για τα υπόλοιπα υποψήφια μέλη! Τι θα γίνει; Ποιες θα είναι οι σκέψεις και αποφάσεις του προέδρου των προέδρων, του Νίκου Τζώρτζογλου και εδώ;

Λέτε να φτάσουμε στο σημείο να δούμε πρόσωπα εκτός Ηρακλείου να μπαίνουν στην επιτροπή;

Ας ευχηθούμε να μη το δούμε ποτέ. Έχουμε άξιους ανθρώπους που ξέρουν να κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους. Ποτέ το…εμπρός πίσω!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook