Καρφάκια… επί τοπικού!!!

Kίνηση ματ,ανθρωπιάς, αλληλοβοήθειας και συναδελφικότητας του Δημήτρη Κοροβέζου.

Ο πρόεδρος του ΕΓΟΗ πρόσφατα, έδωσε χέρι βοηθείας στον Εθνικό και η ομάδα της Αγίας Τριάδας συνεχίζει στο φετινό τοπικό. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο.

Σύντομο διάλειμμα και επιστροφή του κόουτς Χωματά στους πάγκους, φόρμα Μαραθώνα και κάτοικος Καλεσών. Κυριολεκτικά, αφού πάντα αφιερώνει αμέτρητες ώρες σε αυτό που αγαπά!

Ταξίδι το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Νάξο για φιλικό ματς για τους πρωταθλητές της Α1, βλέπετε στο Ηράκλειο δεν υπάρχουν περιθώρια, οπότε ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία.

Μεγάλες και ιστορικές εποχές για την ομάδα της Δαμάστας, ποιος να το περίμενε φίλε Γιώργο Περάκη,έτσι;;;

Σκαρφάλωσα στο πάνω ράφι…αλλά βρε παιδιά δεν είδα τίποτα! Τα είχαν πάρει όλα;

Είναι αλήθεια πως μετά τη πρόσφατη συγκέντρωση των προέδρων, κάτι κινείται γενικός στο χώρο του τοπικού. Το θέμα είναι πως ψάχνονται όλοι προς τα που θα σκάσει…η πατάτα! Θα τη κρατήσουμε εμείς, θα τη πετάξουμε προς τη διοργανώτρια αρχή, θα τη μεταφέρουμε…περιφερειακά;;; Μιάου;

Τι θα γίνει με τα χρωστούμενα βρε παιδιά; Πρέπει λέει οι…παλιοί λογαριασμοί να τακτοποιηθούν είπε ο νέος Mr. ΚΕΔ! Ωραία, δηλαδή και πως θα καθοριστεί πόσα και τα σχετικά; Πόσα δίνεις…πόσα θες…

Όταν με το καλό ξεκινήσει η ποδοσφαιρική σεζόν, θα μπορεί ο υπάρχον αριθμός διαιτητών να καλύψει τα παιχνίδια; Ας ελπίσουμε πως ναι. Θα είναι οι ορισμοί των παραπάνω κατηγοριών, αλλά και σε περίπτωση που θα έχουμε μειωμένο αριθμό παιχνιδιών,βλέπε αποχωρήσεις, το πιο πιθανόν θα είναι να μην αντιμετωπίζεται σχεδόν κανένα πρόβλημα.

Μας κάνει εντύπωση,εν μέρει βέβαια, ότι πρόσωπο συγκεκριμένο, έχει επανέλθει στην επικαιρότητα, μάλλον πως έληξε το…εμπάργκο. Προσωρινά τουλάχιστον.

Παρατηρούμε ότι προς Βορρά μεριά, στέλνουμε ένα περιστέρι, προς Νότο πάλι, φτερουγίζει ένα άλλο περιστέρι! Και χίλια περιστέρια…να σου φιλούν τα χέρια..και εγώ να σαγαπώωωω…όπως λέει και ο αείμνηστος Ζαμπέταςςςς!!!

Διαιτητική επιστροφή..θεματολογίας. Αν λέμε αν, γίνουν πράξη οι φήμες, οι διαιτησίες να εξοφληθούν…περιφερειακά, μη σας φανεί παράξενο, να υπάρξει μεγάλο θέμα, με απρόβλεπτες συνέπειες και απώλειες.

Και όπως μάθαμε πρόσφατα, ακόμα περιμένουν να εισπράξουν λέει οι διαιτητές τα χρήματα τους, όταν σφύριξαν ματς της πανεπιστημιάδας! Καμιά 15ετία έχει περάσει, δεν είναι και πολλά χρονάκια,έτσι;

Και το οξύμωρο ποιο είναι; Πως όλοι άλλοι, τα είχαν πάρει τα χρήματα τους, γιατροί και λοιπά, μόνο οι διαιτητές περιμένουν ακόμα! Και βγάλεεε..

ΠΑΟ TV, ΠΑΟΚ TV…βαδίζουμε στα χνάρια τους κάπως ως Ηράκλειο. Μάθαμε πως κάποια πράγματα σχεδιάζονται και εδώ και άλλα φυσικά υπάρχουν ήδη, πάντα στο τηλεοπτικό πεδίο. Και μπράβο μας!

Παράταση των έκτακτων μέτρων για το Ηράκλειο, επηρεάζει άμεσα και το τοπικό μας ποδόσφαιρο. Σταματήστε προετοιμασίες προτείνουμε εμείς. Πολλαπλές συνέπειες για ΕΠΣΗ, παράγοντες, ομάδες

Άνετα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πλέον για το τοπικό μας…ταξίδι στο άγνωστο, με βάρκα την ελπίδα!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook