Τοπικά… καρφάκια!!!

Καλώς ή κακώς έχουμε μπει στη ζωή της… τηλεδιάσκεψης. Βρε που είμαστε μπλεγμένοι!

Κάναμε λοιπόν ως Ένωση και εκπρόσωποι ομάδων πρόσφατα. Και μπράβο τους!

Καταρχάς, όλοι…αγαπάμε τη μπάλα, τον αθλητισμό την αγωνιστική δράση. Αλλά πλέον τα πράγματα έχουν δυσκολέψει για τα καλά. Θα ξανά παίξουμε μπαλίτσα, δε θα ξανά παίξουμε για τη φετινή σεζόν; Δε ξέρουμε τι θα συμβεί με τον ερχομό του πρώτου μήνα του 2021.

Δεν είναι καιροί να μαδάμε μαργαρίτες το αν συνεχιστούν τα πρωταθλήματα. Και οι εποικοδομητικοί διάλογοι είναι αυτοί που χρειάζονται. Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στην άκρη.

Δύσκολος ο δρόμος, για ΕΠΣΗ και σωματεία, καθώς και για ΕΠΟ φυσικά.  Οπότε έχουμε καιρό μπροστά μας, να προσμετρηθούν όλοι οι παράμετροι, κάθε τι, έχει πολλές πλευρές να εξεταστούν.

Αυτό πάντως που αρχίζει να αιωρείται πως πάμε για οριστική διακοπή της σεζόν, μας βρίσκει αντίθετους. Για τώρα τουλάχιστον, ας μη βγαίνουν πράγματα έτσι και να υπάρχουν σκιές. Ψυχραιμία παιδιά.

Οι ομάδες ξεκίνησαν με έναν οικονομικό και οργανωτικό σχεδιασμό, δήλωσαν τις ομάδες στα πρωταθλήματα οι παράγοντες. Τι θα γίνει αν; Έχει και η ΕΠΣΗ να δώσει το στίγμα της και να τοποθετηθεί ως Ένωση, απέναντι στα μέλη της.

Έρχονται λέει χρήματα για τα…τακτοποιημένα σωματεία. Ναι, αποτελεί μια μεγάλη αχτίδα φωτός.

Χρήματα με τη μορφή επιχορήγησης από το κράτος προς σωματεία, γίνεται μετά από πολλά χρόνια, πάνω από δεκαετία. Και πάλι…μπράβο τους!

Πριν από λίγο καιρό, μάλλον μέσα στον Οκτώβριο, είχε προγραμματιστεί και έγινε ένα ραντεβού με ποδοσφαιρικό χαρακτήρα.  Μια συνάντηση που συζητήθηκαν μπόλικα πραγματάκια. Έτσι τουλάχιστον μας…σφύριξαν! Μέσα από αυτή τη συνάντηση, θα προκύπτουν πράγματα και εξελίξεις στο Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο.

Από πλευράς μας; Εσκεμμένα, και ας μας το επιτρέψετε αυτό, καταγράψαμε μετά από τόσο καιρό δυο τρία πραγματάκια μόλις  τώρα.

Έχει οριστεί η νέα ημερομηνία των εκλογών στην ΕΠΟ. Πολύ καθοριστικές δε χωράει αμφιβολία. Ας ευχηθούμε πως δε πάρουν νέα αναβολή. Και εμείς ως Ηράκλειο, θα πρέπει να τοποθετηθούμε ξεκάθαρα, μια και καλή. Με εμάς είσαι…ή με τους άλλους; Με εσάς λέει…ναι αλλά εμείς είμαστε οι άλλοι!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook