Μέλος της ΕΠΣ Λασιθίου ο Νικολακάκης

Λίγο πριν τη δύση του παλιού πλέον χρόνου, είχαμε και μια σημαντική εξέλιξη σε ποδοσφαιρικό κομμάτι.

Ή αν προτιμάτε σε διαιτητικό κομμάτι ως Ηράκλειο πάντα. Παιζόταν ένα σήριαλ με πολλά επεισόδια που αφορούσε το αίτημα του διεθνή μας βοηθού διαιτητή Βασίλη Νικολακάκη να μεταγραφεί στη Ένωση Λασιθίου. Αυτό λοιπόν είχε ένα τέλος και έγινε αυτό που επιθυμούσε ο Νικολακάκης. Δηλαδή πλέον είναι μέλος της ΕΠΣ Λασιθίου.

Ο οποίος όπως γνωρίζετε παράλληλα μετά και τις τελευταίες κρίσεις, συνεχίζει να βρίσκεται στο πίνακα με τους διεθνής βοηθούς διαιτητές.

Όπως πληροφορηθήκαμε, με το νέο νόμο, η μόνη αρμόδια για να επιμεληθεί τέτοιου είδους θέματα, είναι η ΚΕΔ.

Μέχρι τώρα θα έπρεπε να συνεννοηθούν και να τα βρουν οι δυο εκάστοτε Ενώσεις. Πλέον και εφόσον ο διαιτητής τηρεί τις σχετικές προϋποθέσεις, το αίτημα του εξετάζεται από τα αρμόδια όργανα της Κεντρικής Επιτροπής.

Και στη περίπτωση του Βασίλη Νικολακάκη, το επιχείρημα του ήταν πως πλέον δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Λασίθι (φροντιστήριο).  

Με την ευκαιρία να προσθέσουμε και κάτι ακόμα. Διαρρέουν φήμες πως θα ακολουθήσουν και άλλα αιτήματα διαιτητών της Ένωσης μας, για να κάνουν μεταγραφή προς άλλες Ενώσεις.

Δε θα το σχολιάσουμε περισσότερο, απλά να πούμε πως εάν προκύψουν τέτοια θέματα, δείχνει πως κάποια πράγματα δεν πάνε καλά στο Ηράκλειο. Και υπάρχουν αρμόδιοι να τα επιλύσουν επιτέλους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook