Τοπικά… καρφάκια!!!

Για ακόμα μια φορά γίναμε ρεζίλι ανά την Ελλάδα ως ποδοσφαιρικό Ηράκλειο. Ντροπή προς όλους.

Αντί να προσπαθούμε να βρίσκουμε λύσεις μεταξύ μας, με διάλογο, εμείς επιλέγουμε τις ανακοινώσεις εκατέρωθεν. Είναι η γνώμη μας αυτή, με όλο το σεβασμό που έχουμε προς πρόσωπα και θεσμούς.

Πείτε μας, που θα πάει αυτή η κατάσταση; Δεν καταλαβαίνετε πως οι μεγάλοι χαμένοι είναι οι ίδιοι οι διαιτητές μας; Τι φταίνε τα παιδιά, ας μας επιτραπεί η φράση, σε όλα αυτά;

Να τα μαθήματα στα ξενοδοχεία, να οι διαχωρισμοί, να το κλείσιμο του ΣΔΠΗ, να ο Κουκουλάκης, να ο Μαστορίδης, ο χρυσοχόος, οι μεθύστακες, αλλά να και οι.. μεταγραφές!

Να τα ποσοστά, να οι ξεσκέπαστοι, να οι τούμπες και οι κολοτούμπες. Φυσικά οι βολές μας είναι προς πάσα κατεύθυνση, γιατί εμείς είμαστε  με το καλό του ποδοσφαίρου μας και μόνο.

Δε γίνεται έτσι, έχετε ξεφύγει τελείως κύριοι, νομίζουμε, όλοι εσείς με τις ανακοινώσεις. Προσβάλετε πρόσωπα και καταστάσεις. Φτάνει, ως εδώ.

Δεν έχουμε άραγε ως Ηράκλειο, πρόσωπα που να βγουν μπροστά; Να πάρουν πρωτοβουλίες, να καθίσουν όλοι σε ένα τραπέζι και να συζητήσουν. Και να μη βγει κανένας από τη συνάντηση, εάν πρώτα δε βγει…λευκός καπνός για το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο και τη διαιτησία του.

Που έχουν πάει τα χρόνια που ΕΠΣΗ και ΣΔΠΗ προχωρούσαν παράλληλα; Που σεβόταν ο ένας θεσμός τον άλλον; Αυτά θέλουμε ξανά. Έχουν διεισδύσει πρόσωπα και στις δυο πλευρές, που κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό.

Πρέπει να σεβόμαστε το θεσμό του προέδρου της Ενώσεως. Αλλά πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε, εύκολο είναι, πως δε φταίνε τα ποσοστά του Κουκουλάκη και ο Μαστορίδης! Ύμαρτον πιά!

Ας κάνουμε ένα έρανο, ειλικρινά το λέμε, να μαζευτούν αυτά τα χρήματα και να τελειώνουμε την ιστορία αυτή.

Πρέπει ως Ηράκλειο, να νιώθουμε πάντα υπερηφάνεια, όταν συντοπίτες μας, βρίσκονται ψηλά στα ποδοσφαιρικά αξιώματα. Και όχι να νιωθουμε μειονεκτικά και να τους λιθοβολούμε.

Και κάτι τελευταίο, ενημερωθήκαμε, πως έφερε αρκετό εκνευρισμό το ρεπορτάζ μας  για την μεταγραφή και τυπικά του Βασίλη Νικολακάκη στο Λασιθιώτικη Ένωση.

Και υπήρξε λανθασμένη εκτίμηση για τη πηγή, το γραφείο τύπου δηλαδή! Παιδιά, ας είσαστε λιγάκι πιο προσεκτικοί την επόμενη φορά!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook