Διαιτητικά… σφηνάκια !!!

Κι ενώ όλα έδειχναν πως μια και καλή καταργούνταν τα ποσοστά των διαιτητών προς τις Ενώσεις τους, αυτό ήρθε  να ανατραπεί.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά από το 10%, μπήκε αύξηση, έφτασε στο 15%. Αυτά είναι!

Με τη μορφή εξόδων εκπαίδευσης πέρασαν και όπως λένε τα ρεπορτάζ, οι ρέφερι στις μικρότερες κατηγορίες, πληρώνουν το…μάρμαρο και σίγουρα θα υπάρξουν αντιδράσεις.

Επίσης όπως μάθαμε, ενώ είχε φτάσει… πακετάκι από τη ΦΙΦΑ ότι δε θα πληρώνουν από φέτος ποσοστά οι διαιτητές, αυτό ανατράπηκε μετά από απόφαση των προέδρων. Η πλευρά των διαιτητών φωνάζει.

Πληροφορηθήκαμε επίσης, ότι ποσοστά οι διαιτητές προς τις Ενώσεις, πληρώνουν  μόνο στην Ελλάδα. Πουθενά αλλού δε γίνεται κάτι τέτοιο.

Τώρα ο καθένας από εσάς, μπορεί να το ψάξει αυτό κατά πόσο ισχύει. Για τυχόν παρεξηγήσεις, έτσι;

Φτάνει πλέον να δούμε πως θα αντιδράσουν οι διαιτητές, ποια θα είναι η στάση της ΦΙΦΑ, αλλά και της νέας διοίκησης (ΖΑΓΟΡ) στην Ομοσπονδία που θα έρθει στα πράγματα! Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου βέβαια!!!

Γιατί μη μου πείτε τώρα πως η τελευταία σύσκεψη  και τα σχετικά, δεν έχουν έντονο…άρωμα εκλογών, γιατί θα…το χάσουμε τελείως. Και μπράβο τους!

Οι Ενώσεις εννοείτε πως και εκείνες, έχουν τα πάγια έξοδα τους και ιδιαίτερα τώρα που δεν υπάρχουν πρωταθλήματα, τα πράγματα δυσκολεύουν περισσότερο.

Από την άλλη, οι διαιτητές, βάζοντας το χέρι στη τσέπη, κάπου τους…πονάει και αυτούς. Οπότε θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις και επί αυτού του θέματος.

Πάμε τώρα στο θέμα Κουκουλάκη, ΕΠΣΗ και ΚΕΔ. Μη μου πείτε τώρα πως δε περιμένατε.. με αγωνία, τη δικιά μας.. πινελιά επί του καυτού θέματος, έ;;;

Μάλλον έφτασε η ώρα της μεγάλης αλήθειας. Αποφάσισε ο Άγγλος αρχιδιαιτητής να το αγγίξει και να του δώσει…ριζική επίλυση. Εκλογές έρχονται…

Σε συζήτηση λοιπόν του ιδίου, καθώς ΕΠΣΗ  και του Κουκουλάκη, θα προσπαθήσουν από κοινού να συζητήσουν το περιβόητο θεματάκι και να εξευρεθεί μια λύση.

Ένα…σήριαλ λοιπόν που έχει διαρκέσει κάμποσα χρόνια, μάλλον φτάνει στο τελευταίο ή στα τελευταία επεισόδια του.

Να δούμε ποιος έχει δίκιο και ποιος έχει άδικο. Η μια πλευρά τονίζει πως δεν έχει πάρει καθόλου από το αξιοσέβαστο χρηματικό ποσό των ποσοστών του πρώην διεθνή διαιτητή μας. Και από την άλλη, η τοποθέτηση είναι πως έχει δώσει τα χρήματα που αναλογούσαν προς την Ένωση και ίσως να κάνει να λαμβάνει και ρέστα.

Να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα μια και καλή, να μην αιωρούνται…δήθεν και αλλιώς και όλα αυτά που έχουμε δει όλοι μας.

Και αφού πρώτα ο Θεός, μπει μια τάξη και μια σειρά μεταξύ των δύο πλευρών, ως Ηράκλειο πάντα, να βαδίσουμε στο δρομάκι…το σεμνό, της αγάπης και της από κοινού προσπάθειας και δουλειάς.

Θα το παρακολουθούμε και αυτό το θέμα και όταν έρθει η ώρα, πάλι θα καταγράψουμε τις απόψεις μας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook