Τοπικά… καρφάκια!!!

Ο Φεβρουάριος μας τελειώνει σιγά σιγά, οι μέρες κυλούν, έχουμε να κάνουμε και με τον…κουτσο Φλέβαρο, οπότε μπάη μπάη μπαλίτσα. Τι να κάνουμε από δω και πέρα δηλαδή;

Προπονήσεις; Και πως να μαζέψεις πλέον τους παίκτες; Και πότε να παίξουμε; Και πότε να τελειώσουμε; Και επειδή προέχει η υγεία μας, πως να ελεγχθεί και να διεξάγεται το πρωτόκολλο υγιεινής;

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να παιχτούν τα τοπικά πρωταθλήματα πλέον. Αλλά ούτε και Γ εθνική βλέπουμε να κινείται.

Εκλογές στην ΕΠΟ; Καλόοοο!!!  Μαθαίνουμε πως και οι επικεφαλής σε ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ, αρχίζουν να σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Σίγουρα θα τους περνά από το μυαλό…πως αυτοί οι Έλληνες, μας ξεπερνούν και εμάς ακόμα!!! Αυτά τα λένε(πιθανόν!) στις μεγάλες Ομοσπονδίες! Το πιάσατε το υπονοούμενο, έτσι;

Μίλησε λοιπόν ο πρόεδρος Ομπάμα μας,  με τον Άγγλο αρχιδιαιτητή. Μέσω τηλεδιάσκεψης…αλλά με ικανοποιητική…τηλεπάθεια όπως πληροφορηθήκαμε!

Η ενημέρωση ήταν αναλυτική και με μπόλικη θεματολογία. Φτάνει τώρα να δούμε και τα υπόλοιπα. Σίγουρα υπάρχει μια απορία, γιατί δεν συμμετείχε ο Κουκουλάκης. Κι ενώ αυτό έλεγαν αρχικά οι πληροφορίες.

Είναι δεδομένο πως ο Κλάτενμπεργκ, θα κάνει συζήτηση και με τον Μιχάλη, αν αυτή δεν έχει γίνει ήδη, ακόμα ακόμα, αν δεν είχε προηγηθεί αυτής με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ.

Αλλά είπαμε, ευχόμαστε όλοι…όλα να πάνε καλά! Και μετά να ακολουθήσουν τα υπόλοιπα βηματάκια. Λευκός καπνός και τα σχετικά. Με τη καμία πάντως δε θέλουμε μαύρο καπνό. Απαπάαααα!!!

Ποιος είναι ο αντιπρόεδρος που πρόσφατα έκανε ένα ραντεβουδάκι με αρκετή θεματολογία ποδοσφαιρική, έχοντας απέναντι του έναν συνομιλητή, από το πάνω ράφι του ποδοσφαιρικού Ηρακλείου; Προσέξτε, τη λεπτομέρεια…αντιπρόεδρος!

Όσο για τη θεματολογία τους; Σας υποσχόμαστε πως σύντομα θα σας την ξεδιπλώσουμε. Καλό χαρταετό παιδιά!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook