Τοπικά… καρφάκια!!!

Αλαλούμ αλαλούμ και πάει αλλού η Γ εθνική κατηγορία μας. Και που να πάει δηλαδή; Έτσι, δεν πάμε πουθενά.

Και εκεί που ξεκίνησαν προπονήσεις λέει  οι ομάδες και άρχιζε με επιτυχία το γαϊτανάκι εμείς δηλώνουμε…εσείς δηλώνετε…αυτοί δηλώνουνε συμμετοχή στην επανεκκίνηση, έρχεται ο νέος πέλεκυς και τσουπ…στα λαγούμια όλοι!

Και μιας και γράψαμε..πέλεκυς, θυμηθήκαμε το διπλό πέλεκυ της Τυλίσου. Έρχονται σπουδαία έργα στις εγκαταστάσεις. Βρε το…παγωτάκια πρόεδρο!

Επιστρέφουμε τώρα στη Γ εθνική…που δε θα συνεχιστεί όπως όλα δείχνουν. Τώρα με τις προπονήσεις θα ξεκινούσαν, όσοι δήλωναν παρών, στα τέλη Μαρτίου. Πλέον πότε να ξανά ξεκινήσουν προπονήσεις, πότε να παίξουν, πώς να παίξουν και πως θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα.

Ο υπόλοιπος πρώτος γύρος λένε και εκεί να τελειώσουν κι όλας. Και είναι δίκαιο αυτό; Είναι πρωτάθλημα αυτό; Και θα υποβιβαστούν οι μισές ομάδες των ομίλων;

Και που να μαζεύουν τους παίκτες τώρα οι προπονητές και οι παράγοντες. Δε γράφουμε τυχαία πρώτα τους προπονητές. Για ρωτήστε, για ρωτήστε;

Και τι θα γίνει με τα μέτρα τα υγειονομικά; Ποιοι θα έχουν την ευθύνη; Κοιτάξτε τώρα, είχαμε διακόψει το πρωτάθλημα, όταν τα κρούσματα ήταν στα 400 με 600  περίπου. Και θέλουμε να ξανά ξεκινήσουμε τη δράση, όταν έχουν εκτοξευθεί στις 2000  plus!!! Ωραίοι είμαστε βρε!

Εδώ πεθαίνουν οι συνάνθρωποι μας και ζητάμε από τις ομάδες να παίζουν μπάλα. Η αλήθεια είναι πως την έχουμε χάσει…τη μπάλα!

Τα τελευταία 24ώρα, παίχθηκε πάλι ένα…παιχνιδάκι, αλλά όπως φαίνεται είναι οριστικό και αμετάκλητο. Δε θα δούμε πρωτάθλημα (;) Γ εθνικής. Εκτός πάλι και αν… αρχίσουμε στις 28 Μαρτίου. Πείτε μας.. βάζει κανένας από σας το χέρι του στο ευαγγέλιο; Αμ πωςςς

Κρίνουμε από τα δεδομένα και όσα έχουν προηγηθεί, πως ορισμένοι ακόμα και από το καλοκαίρι, κάπου την είχαν μυριστεί τη δουλειά. Πως πρωτάθλημα(Γ εθνικής), δε θα ολοκληρωθεί με τη καμία φέτος.

Και δεν είναι τυχαίο πως υπήρξαν πρόεδροι, όπου με διάφορες δικαιολογίες, είχαν…ξεφορτωθεί παίκτες με μεγάλες οικονομικές συμφωνίες. Και η αρχή έγινε με προέδρους που άκουγαν ανθρώπους που είναι χρόνια στο κουρμπέτι, που κοινός στη πιάτσα τους αποκαλούν…γατόνια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook