Τοπικά… καρφάκια!!!

Αναζητούσαν μπάλα οι ομάδες της Γ εθνικής, αλλά και των υπόλοιπων κατηγοριών και πρωταθλημάτων. Αλλά πλέον θεωρούμε τα τοπικά να τα ξεχάσουμε οριστικά.

Ο τελευταίος ας κλείσει τη πόρτα παιδιά! Το διάστημα αυτό όλα σχεδόν κυλάνε γύρω από τη Γ εθνική ερασιτεχνική κατηγορία. Με το περιτύλιγμα της προεκλογικής περιόδου των εκλογών στην ΕΠΟ να περιλαμβάνει μέσα της μπόλικη ζάχαρη.

Αλήθεια είναι, έτσι; Πάμε για εκλογές! Και ουφ….ανακούφισης…επισημοποιήθηκε ο υποψήφιος πρόεδρος. Λίγο πριν το 90’, αλλά πάλι καλά.

Φαντάζεστε, να κάναμε τις εκλογές πρώτα και μετά να ορίζαμε το πρόεδρο;;; Θα ήταν ακόμα μια πρωτοπορία μας. Και ένας υποψήφιος, έτσι; Που καιροί τώρα να είχαμε και δυο παρατάξεις. Οι εκλογές σε μια τέτοια περίπτωση θα γινόταν μετά τις επόμενες βουλευτικές, για να μη σας πούμε και Ευρωεκλογέςςςς

Να σας πούμε κάτι, την άποψη μας, για εδώ, στον Κρητικό όμιλο της Γ εθνικής. Έχουμε έναν υφυπουργό αθλητισμού, το Λευτέρη Αυγενάκη, Κρητικό, με καταγωγή από το νομό Ηρακλείου, ακόμα αν μας επιτρέπετε και έναν Κρητικό πρωθυπουργό, από τα Χανιά εκείνος. Προς Θεού, δεν μπλέκουμε εδώ πολιτικές πεποιθήσεις και τι ψηφίζει ο καθένας.

Στις πρόσφατες δηλώσεις των ομάδων για τον αν θέλουν να συμμετάσχουν στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, οι μισές από εκείνες που ήταν αρνητικές, ήταν του Κρητικού ομίλου. Τα συμπεράσματα…και οι σκέψεις δικές σας πλέον. Το θέμα έκθεσης…είναι ελεύθερο.

Μας ήρθε και μια γνώμη από πηγή κοντά σε κέντρα αποφάσεων. Σχεδόν λέει όλα γίνονται για να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί έστω με περιπετειώδη τρόπο η Γ εθνική, με επηρεασμό τριών ιστορικών ομάδων που βρίσκονται φέτος στη κατηγορία.

‘’Η’’ …’’Π’’… και ξανά ‘’Η’’ είναι τα αρχικά τους. Και επ ουδενί δε θα ήθελαν να παραμείνουν για ακόμα μια σεζόν στην ίδια κατηγορία. Λέτε;

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook